Το “τρελό” καλάθι του Γιάννη Αντετοκούνμπο που θύμισε Μάικλ Τζόρνταν – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε μια απίθανη εμφάνιση κόντρα στους Πίστονς, σημειώνοντας ρεκόρ καριέρας στα playoffs και οδήγησε τους Μπακς στη νίκη με 127-104.

O Greek Freak τελείωσε το παιχνίδι με 41 πόντους σε μόλις 32 λεπτά και έστειλε το Μιλγουόκι στην επόμενη φάση με «σκούπα».

Αυτό όμως που θα μείνει από το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν είναι ούτε η πρόκριση, ούτε οι 41 πόντοι. Αυτό που θα μείνει είναι το απίθανο καλάθι που σημείωσε μπροστά στον Αντρέ Ντράμοντ με το σκορ στο 58-51.

Ο σούπερ σταρ των ελαφιών έκανε το μπάσιμο και την ώρα που πήγε να τελειώσει τη φάση μπροστά στον σέντερ των Πίστονς, άλλαξε γνώμη στον αέρα και αντί να καρφώσει έκανε λέι-απ.

Αναμφίβολα πρόκειται για ένα από τα καλύτερα καλάθια της χρονιάς, ενώ οι συγκρίσεις με το αντίστοιχο καλάθι που είχε πετύχει και ο Μάικλ Τζόρνταν στους τελικούς του ΝΒΑ το 1991 κόντρα στους Λέικερς ήταν αναπόφευκτες.

Ο παλαίμαχος σούπερ σταρ των Μπουλς τότε άλλαξε χέρι στον αέρα και αντί για κάρφωμα έκανε λέι-απ, ενώ και ο Γιάννης έκανε κάτι παρόμοιο, θυμίζοντας τον κορυφαίο μπασκετμπολίστα όλων των εποχών 28 χρόνια μετά.

Δείτε το καλάθι που πέτυχε ο Γιάννης κόντρα στους Πίστονς:

Και το καλάθι που πέτυχε ο Τζόρνταν πριν από 24 χρόνια 

Πηγή: filathlos.gr 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ