Το Google Doodle για την έναρξη του Μουντιάλ

«Ας ξεκινήσουν οι αγώνες του Μουντιάλ 2022!» είναι το μήνυμα της Google, καθώς αφιερώνει το σημερινό Google Doodle στην έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ. Το τουρνουά πραγματοποιείται κάθε τέσσερα χρόνια και προσελκύει οπαδούς του ποδοσφαίρου από όλο τον κόσμο. Αυτό είναι το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξάγεται στη Μέση Ανατολή.

Τον επόμενο μήνα, παίκτες από τις εθνικές ομάδες 32 χωρών θα αγωνιστούν σε μια σειρά αγώνων αποκλεισμού, με αποκορύφωμα τις 18 Δεκεμβρίου, όταν μία εθνική ομάδα θα στεφθεί Πρωταθλήτρια Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

«Θέλετε να συμμετέχετε στη δράση; Google «World Cup Qatar 2022» στην κινητή συσκευή σας για να ανταγωνιστείτε τους φίλους σας στο διαδικτυακό μας παιχνίδι για πολλούς παίκτες. Άνθρωποι από όλο τον κόσμο μπορούν να συνεργαστούν για να βοηθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα να πετύχει τα περισσότερα γκολ. Μόλις οριστεί ένας πραγματικός αγώνας στο πρόγραμμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, θα εμφανιστεί στο μενού του παιχνιδιού. Επιλέξτε το παιχνίδι και την ομάδα που θέλετε να υποστηρίξετε και συνεργαστείτε με άλλους οπαδούς για να σημειώσετε τα πιο εικονικά GOAAAAALLLLS. Όταν ακουστεί το τελευταίο σφύριγμα στον αγώνα, ο εικονικός αγώνας θα τελειώσει επίσης και θα αναδείξει έναν νικητή!» σημειώνει η Google.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ