Το ερυθρόλευκο δώρο του Μίτσελ

Το ερυθρόλευκο δώρο του Μίτσελ

Το δικό του ερυθρόλευκο δώρο σε ισπανικό ραδιόφωνο έκανε ο Μίτσελ.

Ο Μίτσελ επέλεξε να κάνει ένα ιδιαίτερο δώρο στους παραγωγούς της ραδιοφωνικής εκπομπής «Futbol Es Radio», τον Χουάν Πάμπλο Πολβορίνος και τον Ντίτερ Μπραντάου. Πήρε λοιπόν μια φανέλα των Πειραιωτών, στην οποία τοποθετήθηκε από πίσω η συχνότητα του ραδιοφώνου (99.1), το όνομα της εκπομπής στα ελληνικά και η αφιέρωσή του.

Ένας πρώην συμπαίκτης του στην Ρεάλ Μαδρίτης και συνεργάτης της εκπομπής «Futbol Es Radio», ο Ισιδόρο Σαν Χοσέ, που βρέθηκε στην χώρα μας ήταν εκείνος που πήρε την φανέλα για να την δώσει στους δύο παραγωγούς. Εκείνοι ευχαρίστησαν θερμά τον Μίτσελ για τη φανέλα που τους έστειλε, γράφοντας στο twitter: «Αυτήν τη φανέλα του Ολυμπιακού μας την έστειλε ο Μίτσελ. Μας την έφερε από την Ελλάδα ο Ισιδόρο Σαν Χοσέ».

Ο Σαν Χοσέ είχε εκτός των άλλων των ευκαιρία να τα πει αναλυτικά με τον Μίτσελ για τον Ολυμπιακό και τις συνθήκες που υπάρχουν στην Ελλάδα. Ο Ισπανός τεχνικός πάντως όπου και εάν είναι μιλάει με εξαιρετικά λόγια για τον Ολυμπιακό, την δουλειά που γίνεται στην ομάδα και ενώ εκφράζει την μεγάλη του πίστη για το υλικό της.

 

Πηγή: gazzetta.gr 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ