Τι αναφέρει το φύλλο αγώνα για την ΑΕΚ

Τι αναφέρει το φύλλο αγώνα για την ΑΕΚ

Ο διαιτητής Σταύρος Τριτσώνης έχει γράψει κάθε λεπτομέρεια για τα σοβαρά επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί της ΑΕΚ, γεγονός που καταδικάζει οριστικά και αμετάκλητα την Ένωση σε υποβιβασμό.

Ο Έλληνας ρέφερι αναφέρει μεταξύ άλλων εισβολή οπαδών εντός του αγωνιστικού χώρου φτάνοντας μέχρι τον χώρο των αποδυτηρίων, όπου με καδρόνια και άλλα αντικείμενα επιτέθηκαν κατά ποδοσφαιριστών και παραγόντων των ομάδων.

Υπάρχει επίσης αναφορά για τραυματισμό του Λουσέρο ο οποίος διεκομίσθη στο ιατρείο του γηπέδου για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Αναλυτικά αναφέρεται: “στο 88ο λεπτό εκατοντάδες φίλοι της ΑΕΚ μπήκαν στο γήπεδο με καδρόνια, πέτρες, σίδερα και κατέστρεψαν ό,τι βρήκαν μπροστά τους και μας κυνήγησαν. Παίκτες, προπονητές και όσοι άλλοι ήταν στο γήπεδο έτρεξαν προς τη φυσούνα για να γλιτώσ��υν. Μας πρόλαβαν, μας χτύπησαν, χτύπησαν και τον ποδοσφαιριστή του Πανθρακικού Λουσέρο, καθώς και τον εκπρόσωπο Χάρη Μαυρομάτη.

Εκεί έγινε ποδοπάτημα και πολλοί προσπάθησαν να εισέλθουν στα αποδυτήρια. Έγινε επίσης απόπειρα κάποιοι να εισέλθουν και στα αποδυτήρια των διαιτητών. Μετά από 20 λεπτά παραμονής στα αποδυτήρια έκανα βόλτα στον αγωνιστικό χώρο και διαπίστωσα ότι γινόταν χαμός, έλειπαν σημαιάκια από τα κόρνερ, πάγκοι. Μια εικόνα πολέμου και έτσι αποφάσισα να διακόψω το παιχνίδι”.

ΠΗΓΗ:pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ