Θρίλερ με τον Παπανικολάου

Θρίλερ με τον Παπανικολάου

Το θρίλερ συνεχίζεται με τον Κώστα Παπανικολάου και τον Ολυμπιακό. Τρελαμένος ο “Παπ” με όσα έχουν γίνει, θέλει να μείνει, αλλά υπάρχει ακόμη απόσταση. Μεγάλη διαφορά στο ΝΒΑ out. Πιέζει η Μπαρτσελόνα.

Τα τελευταία 24ωρα στον Ολυμπιακό ασχολούνται αποκλειστικά με την πρόταση της Μπαρτσελόνα και το τι θα συμβεί τελικά με τον Έλληνα φόργουορντ με το θρίλερ να συνεχίζεται. Οι αρχικές απαιτήσεις του Παπανικολάου κρίθηκαν υπερβολικές από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού που δεν έκαναν κάποια αντιπρόταση, αλλά η πλευρά του παίκτη επανήλθε και ζήτησε να διπλασιαστούν οι φετινές του αποδοχές και από 500 χιλιάρικα να γίνουν 1.000.000 ευρώ, τη δεύτερη σεζόν να εισπράξει 1.300.000 και την τρίτη σεζόν 1.600.000. Δηλαδή 3.9 εκατομμύρια για τρία χρόνια και να υπάρχει buy out για τα καλοκαίρια του 2014 και του 2015 των 300.000 ευρώ μόνο για το ΝΒΑ. Κάτι οι Πρωταθλητές Ευρώπης δεν δέχονται με τίποτα καθώς θεωρούν αδιανόητο ένα τόσο μικρό NBA out για έναν παίκτη που θα έχει τόσο αυξημένες αποδοχές.

Ο Έλληνας φόργουορντ είναι “τρελαμένος” με τα όσα έχουν γίνει και το γεγονός πως έχουν βγει όλα τα ποσά στη δημοσιότητα, αφού δεν ήθελε η υπόθεση του συμβολαίου του να γίνει σίριαλ. Ο ίδιος θέλει να παραμείνει στον Πειραιά και έτσι οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται με τη Μπαρτσελόνα να περιμένει πάντα στη γωνία και να έχει δώσει διορία στον παίκτη να απαντήσει στην πρόταση που του έχει καταθέσει. Οι Καταλανοί του έχουν προτείνει 2 εκατομμύρια ευρώ για δύο χρόνια και περιμένουν, αλλά όχι για πολύ ακόμη.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ