Θέλει τον Κάμπελ η Έβερτον

Θέλει τον Κάμπελ η Έβερτον

Τον Τζόελ Κάμπελ του Ολυμπιακού έχει βάλει στο «μάτι» η Έβερτον η οποία σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αγγλία, κινείται για να τον αποκτήσει, είτε με δανεισμό είτε με αγορά, από την Άρσεναλ.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, η Άρσεναλ εμφανίζεται να θέλει να πάρει πίσω τον Τζόελ Κάμπελ το προσεχές καλοκαίρι, δίνοντάς του την δυνατότητα να πάρει ρόλο στην ομάδα και ενώ ο Ολυμπιακός κάνει προσπάθειες για να κρατήσει τον Κοσταρικανό διεθνή χαφ.

Ωστόσο οι Άγγλοι βάζουν στο… κόλπο τις τελευταίες ώρες και την Έβερτον. Αναφέρουν πως η ομάδα του Κέβιν Μιραλάς έχει κινηθεί για να κλείσει τον παίκτη για τη νέα χρονιά. Η Έβερτον φέρεται να επιζητά την απόκτηση του Κάμπελ με δανεισμό ή και ακόμα και με αγορά.

Εκτός των άλλων διαρρέεται πως άνθρωποι της Έβερτον έχουν αρχίσει επαφές και με την Άρσεναλ και με την πλευρά του παίκτη.

Στο Λιμάνι από την άλλη δεν πρόκειται να τα… παρατήσουν έτσι απλά και εύκολα. Ετοιμάζονται για νέα σειρά συζητήσεων με την διοίκηση των Λονδρέζων και φυσικά με τον εκπρόσωπο του παίκτη. Για τον Κάμπελ πάντως όσο περνάει ο καιρός οι επιλογές του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο ολοένα και αυξάνονται.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ