“Θα σκεφτόμουν να γυρίσω στον Ολυμπιακό”

“Θα σκεφτόμουν να γυρίσω στον Ολυμπιακό”

Αρκετά δημοσιεύματα ήθελαν τον Γκεόργκι Σερμαντίνι να απασχολεί τον Ολυμπιακό, αλλά ο Γεωργιανός παίκτης ξεκαθάρισε ότι δεν έχει δεχθεί κάποια πρόταση από τους «ερυθρόλευκους» και πώς θα σκεφτόταν πιθανή επιστροφή του μόνο αν είχε περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Ο Σερμαντίνι, ο οποίος έχει φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού την περσινή σεζόν κατακτώντας με τους «ερυθρόλευκους» την Ευρωλίγκα, φέτος αγωνίζεται στο ισπανικό πρωτάθλημα και εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του με την Σαραγόσα. Ο Γεωργιανός άσος μίλησε στην Elperiodicodearagon για πιθανή επιστροφή του στο Λιμάνι.

«Για μένα τώρα είναι σημαντικό να έχω αρκετό χρόνο συμμετοχής και τον έχω στη Σαραγόσα. Δεν ξέρω αν θα επέστρεφα στον Ολυμπιακό. Ίσως να το σκεφτόμουν αν με θέλουν ώστε να παίζω περισσότερο. Θέλω να ξεκαθαρίσω όμως πως προτεραιότητα μου είναι να συνεχίσω εδώ, στην Σαραγόσα. Δεν ξέρεις όμως πως μπορούν να εξελιχθούν τα πράγματα στο μέλλον», δήλωσε ο Γκεόργκι Σερμαντίνι αρχικά.

Στην συνέχεια ο Γεωργιανός παίκτης ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει επίσημη πρόταση ή έστω προσέγγιση από την πλευρά του Ολυμπιακού:

«Κανένας από τον Ολυμπιακό δεν έχει επικοινωνήσει με μένα ή με τον μάνατζερ μου. Δεν γνωρίζω τίποτα για το ενδιαφέρον. Δεν είναι και η δουλειά μου αυτή άλλωστε. Αυτό αφορά τον ατζέντη του και την ομάδα μου με την οποία έχω συμβόλαιο. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι τώρα είμαι παίκτης της Σαραγόσα».

 

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ