Τέλος εποχής για την Σερένα Γουίλιαμς—Η ήττα στον τελευταίο αγώνα της καριέρας της στο US OPEN

Ο αποχαιρετισμός της Σερένα Γουίλιαμς στο επαγγελματικό τένις ολοκληρώθηκε μετά την ήττα της στο US Open από την Ajla Tomljanovic. Η προαναγγελθείσα αυλαία στην λαμπρή καριέρα της, θα μπορούσε να έχει γίνει με ένα καλύτερο αποτέλεσμα στο στάδιο Arthur Ashe το βράδυ της Παρασκευής.

Έπειτα από έναν ανταγωνιστικό αγώνα τριών σετ που περιλάμβανε εξαιρετικό τένις ενάντια σε μία παίκτρια που μεγάλωσε έχοντας ως πρότυπο την Σερένα, η εμβληματική καριέρα της 40χρονης έφτασε στο θαυμάσιο τέλος με 7-5, 6-7 (4-7), 6 -1.

Οι οπαδοί φώναζαν το όνομα της Γουίλιαμς πριν από το 12ο παιχνίδι του δεύτερου σετ, κάτι που φαινόταν να την ωθούσε, διατηρώντας τις ελπίδες της για έναν 24ο τίτλο Grand Slam ζωντανές.

Αλλά από το τρίτο σετ, στο οποίο η Tomljanovic προηγήθηκε νωρίς καθώς η Williams δυσκολευόταν να συμβαδίσει, οι φωνές άρχισαν να ακούγονται σαν παρακλήσεις: Παρακαλούσαν να μείνει στο γήπεδο για όσο περισσότερο χρόνο μπορούσε.

«Νομίζω, ειλικρινά, αυτό που θα θυμάμαι περισσότερο είναι ότι το επίπεδό μου επέστρεφε», είπε η Γουίλιαμς μετά τον αγώνα με περηφάνια στη φωνή της. «Νομίζω ότι είμαι πραγματικά ευγνώμων για αυτό. Είναι υπέροχο να παίζεις σε τόσο υψηλό επίπεδο, με κάποιο τρόπο να βελτιώνεσαι. Δεν ξέρω πώς γίνεται στην ηλικία μου. Αλλά ειλικρινά είμαι τόσο ευγνώμων που είχα αυτή τη στιγμή και που είμαι η Σερένα, οπότε…».

Η 40χρονη σημείωσε ότι «Είμαι έτοιμη να γίνω μαμά και να εξερευνήσω μια διαφορετική εκδοχή της Σερένα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ