Η Σερένα Γουίλιαμς ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας της

Έτοιμη να βάλει τέλος σε μια σπουδαία καριέρα είναι η Σερένα Γουίλιαμς. Την ίδια ώρα που βρίσκεται στα κορτ του Τορόντο και έφτασε στην πρώτη της νίκη μετά από 430 μέρες, η πρώην Νο1 του κόσμου Σερίνα Γουίλιαμς έγινε πρωτοσέλιδο στο τεύχος Σεπτεμβρίου του περιοδικού VOGUE και σε άρθρο της  προανήγγειλε την αποχώρηση της από το τένις μετά από μια σπουδαία καριέρα λέγοντας πως θα αποσυρθεί πιθανότατα μετά το US Open.

Άλλωστε και ο τίτλος στο πρωτοσέλιδο είναι: “Ο αποχαιρετισμός της Σερίνα, είμαι κακή στο να λέω αντίο”.

Μέσω άρθρου της που δημοσιεύθηκε σήμερα η Σερένα Γουίλιαμς ανακοίνωσε ότι σταματά την καριέρα της στο τένις:

«Ποτέ δεν μου άρεσε η λέξη συνταξιοδότηση. Ίσως η καλύτερη λέξη για να περιγράψω αυτό που κάνω είναι εξέλιξη. Είμαι εδώ για να σας πω ότι εξελίσσομαι μακριά από το τένις, με κατεύθυνση προς άλλα πράγματα που είναι σημαντικά για εμένα» γράφει η θρυλική τενίστρια στο άρθρο.

Η κάτοχος των 23 Grand slam τίτλων, τόνισε ότι προετοιμάζει να αποχωρήσει από την αγωνιστική δράση, προσθέτοντας ότι είναι το πιο δύσκολο πράγμα που μπορούσε να σκεφτεί, αλλά την ίδια ώρα μοιάζει έτοιμη να το δεχτεί, αναγνωρίζοντας ότι είναι φυσικό επακόλουθο. Μάλιστα, προχώρησε και σε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην οποία προαναγγέλει το τέλος της λαμπρής καριέρας της, έχοντας στόχο να επικεντρωθεί στα οικογενειακά της καθήκοντα.

«Έρχεται μια στιγμή στη ζωή που πρέπει να αποφασίσουμε να κινηθούμε προς μια διαφορετική κατεύθυνση», γράφει η Σερένα. «Αυτή η στιγμή είναι πάντα δύσκολη όταν αγαπάς κάτι τόσο πολύ. Θεέ μου, πόσο μου αρέσει το τένις. Αλλά τώρα, η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει. Πρέπει να επικεντρωθώ στο να είμαι μαμά, στους πνευματικούς μου στόχους και να ανακαλύψω επιτέλους μια διαφορετική, αλλά απλά συναρπαστική Σερένα. Θα απολαύσω τις επόμενες εβδομάδες.»

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ