Τα «θέλω» του Χιμένεθ που μένει στην ΑΕΚ

«Έχουμε καλή ομάδα, έχουμε καλό προπονητή».

Με αυτό τον τρόπο ο Δημήτρης Μελισσανίδης προανήγγειλε την παραμονή του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν, αν και απομένει ένα τυπικό ραντεβού ανάμεσα στους δύο άντρες.

Από την πλευρά του, ο Ισπανός προπονητής συμπεριφέρεται και ενεργεί ως τεχνικός της «Ένωσης» για την επόμενη σεζόν.

Χιμένεθ και Μελισσανίδης θα συναντηθούν σήμερα ή το αργότερο αύριο, ώστε να συζητήσουν για την επόμενη μέρα της ομάδας μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την γενικότερη πορεία που είχε φέτος.

Ωστόσο, ο 55χρονος προπονητής φαίνεται πως έχει καταλήξει στο πλάνο για την επόμενη σεζόν, με τέσσερις συν μία προσθήκες στο υπάρχον ρόστερ που θα κληθεί να διαχειριστεί καλώς εχόντων των πραγμάτων.

Πρώτα από όλα στο θέμα του σέντερ φορ, ο Χιμένεθ θα ήθελε τον Αραούχο, αλλά πρόκειται για δύσκολη υπόθεση και θα εξαντληθούν οι όποιες πιθανότητες υπάρχουν για τον Αργεντινό άσο. Αν δεν τα καταφέρει η διοίκηση, τότε θα γίνει προσπάθεια για άλλον γκολτζή.

Επόμενος στη λίστα είναι ο χαφ, με την «Ένωση» να καλείται να έρθει σε επαφή με την Ουντινέζει για τον Παναγιώτη Κονέ και αν δεν βρεθεί η «χρυσή τομή», θα κινηθεί για άλλον παίκτη που θα καλύψει το συγκεκριμένο κενό.

Οι «κιτρινόμαυροι», από εκεί και πέρα, θα προχωρήσουν για δύο εξτρέμ. Ο Χιμένεθ θέλει να έχει άποψη για τις συγκεκριμένες προσθήκες, ώστε να μην του… φορτωθεί μία περίπτωση σαν του Τρίστανσον.

Μεγάλο ερώτημα αποτελεί η περίπτωση του Βράνιες, με τον Ισπανό να φέρεται να μην θέλει τον Βόσνιο στο ρόστερ της επόμενης σεζόν. Ωστόσο, πολλά θα κριθούν από το ραντεβού του με τον κ. Μελισσανίδη.Πηγή: filathlos.gr 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ