Χιμένεθ: Δείξαμε ποιος είναι ο καλύτερος στο γήπεδο

Συνέντευξη στην ισπανική ABC παραχώρησε ο Μανόλο Χιμένεθ δηλώνοντας με βεβαιότητα πως η ΑΕΚ ήταν η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα. Παράλληλα μίλησε για τα γεγονότα της Τούμπας και πρόσθεσε πως τα πράγματα στην Ελλάδα δεν είναι τόσο τραγικά όσο παρουσιάζονται στο εξωτερικό.

Αναλυτικά ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε για:

-την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Αυτή η επιτυχία μετά από τόσο πολύ χρόνια είναι πολύ ωραία. Οι άνθρωποι εδώ χρειάζονταν πολύ έναν τίτλο. Η ομάδα έχει περάσει από δύσκολες στιγμές και παραμένει η ομάδα που ήταν σε όλη τη λαμπρότητά της. Αυτό το πρωτάθλημα ήταν πολύ μεγάλο. Έχουμε δείξει ποιος είναι ο καλύτερος στο γήπεδο. Τα τελευταία χρόνια νικούσαν συνέχεια ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός. Είμαστε πολύ περήφανοι για τη δουλειά που κάναμε».

-το συμβάν στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα: «Ήταν ατυχές περιστατικό. Όταν είδαμε τις εικόνες αργότερα συνειδητοποιήσαμε τη σοβαρότητα του θέματος».

-τη βία στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Η βία στο ελληνικό ποδόσφαιρο αποτελεί προκατάληψη. Υπάρχουν πολλές χώρες με μεγαλύτερη βία στο ποδόσφαιρο. Οι Έλληνες είναι παθιασμένοι. Δυστυχώς δύο γεγονότα έλαβαν χώρα φέτος. Είναι λυπηρό το γεγονός ότι η ελληνική κοινωνία περικλείεται με αυτές τις φήμες, επειδή η Ελλάδα περνάει κάποιες δύσκολες στιγμές. Δεν είναι μία βίαιη χώρα. Έχει πολύ ήλιο, τα νησιά είναι παράδεισος. Οι Έλληνες έρχονται από μία σκληρή κρίση και φαίνεται να ανακάμπτουν».

-την πιθανότητα επιστροφής στη Σεβίλλη: «Προτεραιότητά μου είναι να κερδίσει η ομάδα το Κύπελλο, πρέπει να απολαύσουμε αυτό που κάνουμε. Όλοι ξέρουν πως η Σεβίλλη είναι σαν το σπίτι μου και αν υπάρξει επαφή οποιαδήποτε στιγμή θα την ακούσω. Σε αυτή την ομάδα οφείλω αυτό που είμαι σήμερα επαγγελματικά».Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ