Τα σενάρια για τον Μανωλά

Τα σενάρια για τον Μανωλά

 

Παρά την κατηγορηματική διάψευση από πλευράς Ολυμπιακού, αλλά και του ίδιου του Κώστα Μανωλά, οι Ιταλοί επιμένουν πως ο 23χρονος στόπερ βρέθηκε την Τρίτη στη Ρώμη.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «laroma24.it» αναφέρει ότι ο Βάλτερ Σαμπατίνι, διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος των «τζιαλορόσι», προσφέρει στον Ολυμπιακό 6 εκατομμύρια ευρώ, την ώρα που οι «ερυθρόλευκοι» αξιώνουν τον παίκτη στα 12, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

«Ο Ολυμπιακός, που ξεκίνησε τις συζητήσεις από τα 12 εκατομμύρια για τον αμυντικό, μπορεί να πέσει στα 10. Ο Σαμπατίνι, για την ώρα, είναι ακόμα στα 6. Αποκτήθηκε ελεύθερος από την ΑΕΚ, αλλά εξελίχθηκε και απέδειξε στον κόσμο ότι είναι ποιοτικός παίκτης», αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «La Stampa», πιο κοντά στην απόκτηση του βρίσκεται η Γιουβέντους:

«O Kώστας Μανωλάς έφτασε στη Ρώμη από την Αθήνα ώρα 13:45 συνοδευόμενος από έναν ψηλό άνθρωπο της διοίκησης του Ολυμπιακού και τον ατζέντη του Μίνο Ραϊόλα και έγινε αντιληπτός από κάποιους οπαδούς της Ρόμα και της Λάτσιο . Παρόλο που εμπλέκουν τη Ρόμα και τη Λάτσιο στη διεκδίκηση του παίκτη η υπόθεση είναι της Γιουβέντους.

Ο παίκτης οδηγήθηκε κατά την έξοδό του από το “Φιουμιτσίνο” σ’ ένα κοντινό ξενοδοχείο με φροντίδα της Γιουβέντους. Ο ίδιος ο παίκτης εξομολογήθηκε σε ζευγάρι συμπατριωτών του λίγες μέρες πριν ότι… “Πάω στη Γιουβέντους”».

Όπως αναφέρει η ιταλική ιστοσελίδα tuttomercato, επικαλούμενη αποκλειστικές πληροφορίες, για τον Έλληνα διεθνή κεντρικό αμυντικό ενδιαφέρονται και δύο ομάδες από τη Ρωσία!

Πρόκειται για την Σπαρτάκ και την Ντιναμό Μόσχας οι οποίες μάλιστα γνωρίζουν πολύ καλά τις οικονομικές απαιτήσεις του Ολυμπιακού φέρονται πρόθυμες να καταβάλλουν αρκετά χρήματα ακόμη και κοντά στο ποσό των 12 εκατομμυρίων ευρώ το οποίο ζητά η ελληνική ομάδα.

 

Πηγή pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ