Tα πορτο…γαλλικά του Ζαρντίμ

Tα πορτο…γαλλικά του Ζαρντίμ

Σε τρεις Έλληνες παίκτες του Ολυμπιακού συγκέντρωσε τα «πυρά» του ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, λέγοντάς τους: «Όταν σας δίνεται μία ευκαιρία, να παίξετε, μην την γαμ…».

Σε έντονο ύφος μίλησε στους ποδοσφαιριστές του ο Πορτογάλος τεχνικός στην τελευταία προπόνηση των Πειραιωτών και ουσιαστικά στοχοποίησε τους Μανωλά, Μήτρογλου και Τάτο. Ο Ζαρντίμ είχε μεγάλα παράπονα από την απόδοση της ομάδας του με τον Άρη, ωστόσο οι συγκεκριμένοι ήταν εκείνοι των οποίων αναφέρθηκε το όνομα και τους έβγαλε στην… σέντρα ο προπονητής τους, σύμφωνα με την «Sportday».

«Όταν σας δίνεται μία ευκαιρία, να παίξετε, μην την γαμ…», τους είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Γιατί αν την γαμ…, τότε γαμ… και τον προπονητή και γαμ… όλη την ομάδα»!

Ο Ζαρντίμ πάντως έριξε στην συνέχεια τους τόνους και μίλησε για την κρισιμότητα αναμετρήσεων που ακολουθούν. «Μπαίνουμε σε έναν δύσκολο και πολύ κρίσιμο μήνα. Ο Νοέμβριος θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την συνέχειας μας στην Ευρώπη, αλλά έχει και σημαντικά και δύσκολα παιχνίδια στην Ελλάδα. Όπως αυτό με τον ΟΦΗ. Γιατί πρώτα είναι αυτό το παιχνίδι και μετά το ματς με την Μονπελιέ», ήταν τα λόγια του.

 

Πηγή: gazzetta.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ