Συνελήφθη πρώην παίκτης του NBA – Xτύπησε τον 10χρονο γιο του στο αεροδρόμιο

Ο πρώην παίκτης του ΝΒΑ Μπεν Γκόρντον συνελήφθη στο αεροδρόμιο LaGuardia τη Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου, επειδή χτύπησε τον 10χρονο γιο του, όπως αναφέρει η NY POST.

Ο Γκόρντον περίμενε μια πτήση για το Σικάγο όταν οι αστυνομικοί του απαγόρευσαν να μπει στο αεροπλάνο και του πέρασαν χειροπέδες για την κακοποίηση του παιδιού.

Ο γιος, συνοδευόμενος από μια θεία του, μεταφέρθηκε στο Εβραϊκό Νοσοκομείο Παίδων του Λονγκ Άιλαντ για εξετάσεις, ανέφεραν οι πηγές από την αστυνομία. Ο Γκόρντον, ένας σούτινγκ γκαρντ που έπαιζε κάποτε στους Σικάγο Μπουλς, κρατείται στο αστυνομικό τμήμα και αναμένεται να του απαγγελθούν κατηγορίες.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι δύο αξιωματικοί τραυματίστηκαν ελαφρά κατά τη σύλληψη, αν και δεν είναι άμεσα σαφές πώς και πού τραυματίστηκαν.

Ο πρώην μπασκετμπολίστας, κέρδισε το βραβείο Sixth Man of the Year ως πρωτάρης, αλλά άφησε την ένδοξη πορεία στο παρελθόν. Έχει συλληφθεί αρκετές φορές.

Συνελήφθη για φερόμενη επίθεση και ληστεία το 2017. Συνελήφθη επίσης επειδή οδηγούσε με πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας και επειδή ενεργοποίησε συναγερμό πυρκαγιάς στο σπίτι του στο Λος Άντζελες χωρίς αιτία.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ