Συνάντηση Δήμα – Βασιλειάδη για την Άρση Βάρων

Συνάντηση με τον Γιώργο Βασιλειάδη είχαν ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Άρσης Βαρών Πύρρος Δήμας και ο Γενικός Γραμματέας Φώτης Καϋμενάκης.

Η νέα διοίκηση της ομοσπονδίας ενημέρωσε τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού για τις αλλαγές και τις μεταρρυθμίσεις που έχουν γίνει με στόχο την επαναφορά του αθλήματος σε τροχιά προόδου και επιτυχιών.

Επί της ουσίας παρουσιάστηκε στον Υφυπουργό Αθλητισμού ο νέος σχεδιασμός της ομοσπονδίας άρσης βαρών όπου το κύριο βάρος μετατοπίζεται στην ανανέωση της εθνικής ομάδας με αθλητές νεαρούς σε ηλικία, στην ανάπτυξη εκ βαθέων του αθλήματος και στο πρόγραμμα διεξαγωγής μεγάλου αριθμού αγώνων στο εσωτερικό.

«Ενημερώσαμε τον Υφυπουργό Αθλητισμού για τα σχέδια και τις προθέσεις μας για σημαντικές αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας της ομοσπονδίας μας και φυσικά στα θέματα εθνικών ομάδων. Νιώθουμε απόλυτα ικανοποιημένοι από την κατανόηση που επέδειξε και τη θέληση του για στήριξη του προγράμματος μας ώστε σύντομα να επανέλθει η άρση βαρών σε τροχιά διακρίσεων» δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΟΑΒ Πύρρος Δήμας.Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ