Super League: Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας το ντέρμπι ‘Αρης-ΠΑΟΚ

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ, δεσπόζει στο πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.  Ο «δικέφαλος του βορρά» θα βρει μπροστά του έναν διαφορετικό Άρη, έπειτα από την απομάκρυνση του Άκη Μάντζιου και την επικείμενη ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Χερμάν Μπούργος.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί (20/02 – 19:30) στη σκιά της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη και υπό δρακόντεια αστυνομικά μέτρα. Με βάση τις νέες αποφάσεις και τη μερική άρση των μέτρων κατά της πανδημίας, η αναμέτρηση θα γίνει παρουσία κόσμου και στις κερκίδες του “Κλ. Βικελίδης” αναμένεται να βρεθούν περισσότεροι από 11.000 υποστηρικτές της γηπεδούχου ομάδας (πληρότητα 50%).

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, για τη διασφάλιση της ομαλότητας του αγώνα, θα πάρουν θέση περιμετρικά του γηπέδου έντεκα διμοιρίες αστυνομικών, ενώ σε αυτούς θα προστεθούν δεκάδες ακόμη αστυνομικοί της ασφάλειας, των μέτρων τάξης και δικυκλιστές που θα βρίσκονται επί ποδός, σε διάφορα σημεία της πόλης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι εντός του γηπέδου θα βρίσκεται, επίσης, Εισαγγελέας Πρωτοδικών, αρμόδιος για θέματα αθλητισμού, καταγράφοντας τυχόν επιλήψιμες συμπεριφορές και ποινικά αξιόποινες πράξεις.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ