Champions League: Στο Παρίσι ο τελικός αντί για την Αγία Πετρούπολη

Aλλαγή έδρας για τον τελικό του Champions League της φετινής σεζόν, ο οποίος θα γινόταν στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας.

Μετά την εισβολή των ρωσικών στρατευμάτων στην Ουκρανία, η UEFA πήρε την απόφαση να μεταφέρει τον μεγάλο τελικό σε άλλη χώρα. Η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία αποφάσισε το μεγάλο ματς να διεξαχθεί τελικά στο Παρίσι και στο «Stade de France».

Η απόφαση πάρθηκε κατά τη διάρκεια έκτακτης συνεδρίασης της UEFA το πρωί της Παρασκευής.

Το Stade de France της Παρί, το οποίο διοργάνωσε για τελευταία φορά τον τελικό του Champions League πριν από 16 χρόνια, όταν η Μπαρτσελόνα κέρδισε την Άρσεναλ, θα φιλοξενήσει πλέον το ευρωπαϊκό σόου στο τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν.

“Η Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA πραγματοποίησε σήμερα μια έκτακτη συνεδρίαση μετά τη σοβαρή κλιμάκωση της κατάστασης ασφαλείας στην Ευρώπη”, ανέφερε η ανακοίνωση της UEFA την Παρασκευή.

“Η Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA αποφάσισε να μεταφέρει τον τελικό του Champions League ανδρών 2021-22 της UEFA από την Αγία Πετρούπολη στο Stade de France στο Saint-Denis. Ο αγώνας θα διεξαχθεί όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί το Σάββατο 28 Μαΐου στις 9 μ.μ. CET (8 μ.μ. BST)”.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ