Στο Νότιγχαμ ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο, υπογράφει στην Φόρεστ – Τέλος ο Κούπερ

Ο Νούνο Εσπίρτο Σάντο, Πορτογάλος προπονητής που είχε…ακουστεί και για τον Ολυμπιακό πριν οι «ερυθρόλευκοι» καταλήξουν στον Κάρλος Καρβαλιάλ, θα είναι εκτός απροόπτου ο νέος προπονητής της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της πορτογαλικής εφημερίδας «o jogo»-που επικαλείται και τον Ιταλό δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο-, ο Νούνο Εσπίρτιο Σάντο «βρίσκεται ήδη στην Αγγλία για να συναντηθεί με τη Νότιγχαμ Φόρεστ και να υπογράψει συμβόλαιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός ταξίδεψε νωρίς το απόγευμα αυτής της Τρίτης»

Ελεύθερος στην αγορά μετά την αποχώρηση από τη Αλ Ιτιχάντ της Σαουδικής Αραβίας πριν από λίγες εβδομάδες, ο 49χρονος Νούνο Εσπίρτιο Σάντο, θα αντικαταστήσει τον Στιβ Κούπερ στη Νότιγχαμ Φόρεστ, 17η επί του παρόντος στην Premier League, πέντε βαθμούς πάνω από γραμμή του υποβιβασμού.

Η Ρίο Άβε, η Βαλένθια, η Πόρτο, η Γουλβς, η Τότεναμ και η Αλ Ιτιχάντ είναι οι ομάδες που καθοδήγησε ο Πορτογάλος πρώην τερματοφύλακας.

Πριν από λίγο, άλλωστε έγινε γνωστή και η απομάκρυνση του Στιβ Κούπερ από την Νότιγχαμ Φόρεστ.

“Όλοι στη Νότιγχαμ Φόρεστ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Στιβ για την υπέροχη συνεισφορά του στον ποδοσφαιρικό μας σύλλογο. Το επίτευγμά του να καθοδηγήσει τη Φόρεστ πίσω στην Premier League θα παραμείνει αναμφίβολα μια εμβληματική στιγμή στην ιστορία του συλλόγου.

Ευχαριστούμε τον Στιβ για την αφοσίωσή του και τη δέσμευσή του όσο ήταν μαζί μας, καθώς και την απίστευτη σχέση που δημιούργησε με τους υποστηρικτές μας και την πόλη του Νότιγχαμ.

Ο Στιβ θα παραμείνει πάντα φίλος του κλαμπ και θα είναι για πάντα ευπρόσδεκτος στο City Ground. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στις μελλοντικές του προσπάθειες”, ανέφερε ο ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ