Πάτρα: «Όσα δηλώθηκαν δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα» λέει ο νοσηλευτής που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση ασθενούς

«Αυτά που δηλώθηκαν, δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Είμαι νοσηλευτής 20 χρόνια, και έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ γιατί όλο αυτό χαλάει την εικόνα μου. Βασίζομαι στο ότι η Δικαιοσύνη θα προβεί μπροστά» ισχυρίζεται ο 51χρονος νοσηλευτής του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα, ο οποίος, σύμφωνα με καταγγελία, φέρεται να παρενόχλησε σεξουαλικά γυναίκα ασθενή στα Επείγοντα του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Σημειώνεται πως σήμερα (19/12) ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για κατάχρηση σε γενετήσια πράξη, ενέργεια ισοδύναμη του βιασμού μιας και το θύμα περιέρχεται σε κατάσταση που δεν μπορεί να αντιδράσει.

Ο νοσηλευτής αρνείται τα πάντα και τονίζει μιλώντας στο Mega πως «δεν πήγα ποτέ μόνος μου στον θάλαμο», ενώ πρόσθεσε πως «πήραμε το περιστατικό από το παθολογικό ιατρείο, να μεταφερθούμε στον χώρο της αναζωογόνησης που είναι ένας ειδικός χώρος που δεχόμαστε τα επείγοντα περιστατικά και εκεί κάναμε μία ιατρική πράξη που λέγεται οσφυονωτιαία παρακέντηση. Κάναμε την εξέταση που γίνεται με έναν ειδικό τρόπο. Μετά ξαπλώνουμε τον ασθενή και κάναμε μία ένεση παυσίπονη γιατί μερικές φορές πονάει ο ασθενής από αυτή την εξέταση».

Ο ίδιος ισχυρίζεται πως μετά την ολοκλήρωση της εξέτασης αποχώρησε από τον θάλαμο μαζί με τον νευρολόγο και πως δεν ξαναπήγε καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας. «Δεν πήγα ποτέ στην αναζωογόνηση μόνος μου μετά γιατί δεν είχα λόγο να το κάνω αυτό. Εγώ την είχα κάνει την δουλειά μου με τον νευρολόγο και μετά παρέμεινα στο παθολογικό ιατρείο αφού είχαμε συνεχή ροή των περιστατικών και του ΕΚΑΒ. Όλα αυτά μπορούν να τα επιβεβαιώσουν, ότι εγώ δεν έφυγα καθόλου έκτοτε της εξέτασης αυτής».

«Η παθολόγος ήταν στο παθολογικό ιατρείο, πήγε νευρολόγος μέσα να δει τι κάνει η κοπέλα, του είπε ότι ήρθε ένας νοσηλευτής, ένας άντρας τέλος πάντων, και μου είπε κάποιες ερωτικές κουβέντες. Δεν υπήρξε ποτέ, δεν είχε γίνει ποτέ, γιατί εγώ δεν έφυγα ποτέ από το παθολογικό. Ο νευρολόγος το είπε στην παθολόγο και εμένα μου το είπανε και λέω “αν νομίζετε ότι αυτό έχει… αυτό δεν έχει λάβει χώρα, γιατί εγώ έτσι και αλλιώς δεν έφυγα από το παθολογικό να την στείλετε την κοπέλα για έναν έλεγχο από τον ψυχίατρο”».

Σημειώνεται πως ο νοσηλευτής ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη για το περιστατικό, ενώ την ίδια στιγμή, o Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης διέταξε τη διενέργεια ΕΔΕ.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ