Στο «Δωματιάκι» ο Ντέμης

Οι όποιες διαφορές φαίνεται ότι ανήκουν πλέον στο παρελθόν αφού η σωτηρία της ΑΕΚ είναι αυτή που προέχει για τους ανθρώπους που νοιάζονται για εκείνη. Ένας από αυτούς είναι και ο Ντέμης Νικολαΐδης.Μετά την ανακοίνωση του Χάρη Οικονομόπουλου ότι μετά από πρωτοβουλία του ίδιου αλλά και του Ντέμη θα μπουν άμεσα 2 εκατομύρια ευρώ στο ταμείο της ΠΑΕ, ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ επισκέφτηκε το βράδυ της Τετάρτης στις 00:15 το γνωστό “δωματιάκι” της Original μετά από ραντεβού που είχε ορίσει με τον ηγέτη του μεγαλύτερου συνδέσμου οπαδών της “Ένωσης”, Δημήτρη Χατζηχρήστο.

Οι δύο πλευρές συζήτησαν για αρκετή ώρα για την κατάσταση που βιώνει η ΑΕΚ αλλά και για τα βήματα που πρέπει να γίνουν προκειμένου να βγει από το αδιέξοδο. Ο “Ντεμίνιο” επιβεβαίωσε την ενίσχυση των 2 εκατομμυρίων ευρώ και παράλληλα επισήμανε ότι μπορεί να κάνει κάτι ανάλογο και το καλοκαίρι όμως τόνισε ότι το σημαντικότερο είναι να πληρώσουν οι μέτοχοι διαφορετικά δεν μπορεί να γίνει τίποτα.

Οι φίλοι της ΑΕΚ ρώτησαν τον Νικολαΐδη αν ο ίδιος έχει μιλήσει με τους μετόχους κι εκείνος απάντησε: “Φυσικά κι έχω μιλήσει. Πολλές φορές. Και με τον Νοτιά και με τους υπόλοιπους. Τους τα έχω εξηγήσω όλα και ότι αν δεν πληρώσουν δεν μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά. Η πρόταση που έχω κάνει είναι η μοναδική λύση”, τόνισε ο Ντέμης. 

Τα ερωτήματα των περίπου 200 (!) οπαδών της ΑΕΚ που βρέθηκαν στο “Δωματιάκι” αφορούσαν την στάση των μετόχων και τις κινήσεις που σκοπεύουν να κάνουν. “Είμαστε στο χείλος του γκρεμού. Τι περιμένουν;”, αναρωτήθηκαν ορισμένοι εξ’ αυτών.

Ο Ντέμης επανέλαβε ότι είναι ενημερωμένοι πλήρως για την κατάσταση που επικρατεί και πλέον το μόνο που μένει είναι οι κινήσεις από την μεριά των μετόχων.Πηγή: pamesports.gr 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ