Στέφανος Τσιτσιπάς: Στους “16” καλύτερους του Australian Open – Συνέτριψε τον Ίμερ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στους “16” καλύτερους του Australian Open.

Ο Έλληνας πρωταθλητής επιβλήθηκε του Μίκαελ Ίμερ με 6-4, 6-1, 6-1 και πήρε την πρόκριση για τον 4ο γύρο του Australian Open. Ο Τσιτσιπάς χρειάστηκε μόλις 94 λεπτά για να πάρει τη νίκη. Είχε απολογισμό 27 winners και 20 αβίαστα λάθη στον σημερινό του αγώνα, ενώ πέτυχε και 8 άσους.

Υπέστη για πρώτη φορά break σε όλο το τουρνουά στο ξεκίνημα του τρίτου σετ, όταν δηλαδή είχε ήδη ένα άνετο προβάδισμα, ενώ απάντησε στο break αυτό του 22χρονου Σουηδού με τρία απανωτά break, με αποτέλεσμα αυτό να είναι και το μοναδικό game που πήρε ο Ίμερ σε ολόκληρο το τρίτο σετ.

Το πρώτο σετ ήταν το μοναδικό στο οποίο ο Ίμερ κατάφερε να κερδίσει παραπάνω από ένα game, σβήνοντας και δύο break points στο έκτο game για το 3-3. Ισοφάρισε και στο όγδοο game σε 4-4, όμως ο Τσιτσιπάς κέρδισε 8 πόντους στη σειρά έπειτα από αυτό, πήρε το σετ με 6-4, κερδίζοντας τα 14 από τα 16 τελευταία games του αγώνα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει το νικητή της αναμέτρησης του Matteo Berrettini με τον Karen Khachanov.

Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ: tennisnews.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ