Στέφανος Τσιτσιπάς: Η δήλωσή του που προκάλεσε την αντίδραση των θεατών στο Australian Open – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έδωσε μια από τις πιο αξέχαστες συνεντεύξεις στο γήπεδο μετά τη νίκη του επί του Ζιλ Σιμόν στον πρώτο γύρο του Australian Open.  .

Μιλώντας στον δύο φορές πρωταθλητή του Open, Τζιμ Κούριερ, ο Τσιτσιπάς φάνηκε αμήχανος όταν το κοινό άρχισε να γελάει και μάλιστα κάποια στιγμή «απείλησε» να φύγει!

Όλα άρχισαν όταν ο Κούριερ τον ρώτησε αν περίμενε ότι θα κέρδιζε τόσο εύκολα. «Δεν ξέρω. Λοιπόν… Δεν ξέρω τι να πω. Προφανώς δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο εύκολο. Ήταν ένας υπέροχος αγώνας από την πλευρά μου» είπε.

Τότε κάποιοι από την εξέδρα αντέδρασαν φωνάζοντας. Ο Τσιτσιπάς έκανε κάποιες γκριμάτσες και χειρονομίες. Μετά χαμογέλασε λέγοντας «για να είμαι ειλικρινής…» και τότε ακούστηκαν περισσότερα γέλια.

Ο Τσιτσιπάς ομολόγησε ότι τα έκανε θάλασσα και συνέχισε. «Λοιπόν, νομίζω ότι έπαιξα έναν υπέροχο, θεαματικό αγώνα από την αρχή μέχρι το τέλος». Αυτό ώθησε το πλήθος σε περισσότερα γέλια και τον Τσιτσιπά να πει: «Τι κάνω εδώ;»

Στη συνέχεια προσποιήθηκε ότι θα αποχωρήσει από τη συνέντευξη. «Μπορώ απλώς να φύγω αν θέλετε! Το τελευταίο πράγμα που περίμενα ήταν να παίζω στο Rod Laver και όλοι να γελούν».

Τελικά ο Κούριερ τον έπεισε να μείνει και τον ρώτησε για τον επόμενο αγώνα του που είναι εναντίον του Θανάση Κοκκινάκη.

Ο Τσιτσιπάς είπε ότι γνωρίζει τον Αυστραλό πολύ καιρό. «Προπονούμαστε μαζί πολλές φορές. Είναι ένας πολύ καλός φίλος, αλλά αυτό δεν έχει σημασία στο γήπεδο », είπε, ενώ περισσότερα γέλια ακούγονταν από την εξέδρα.

«Είδα πριν τον αγώνα του, φαίνεται σε καλή κατάσταση. Το παιχνίδι του είναι εκεί, θα τον πάρω στα σοβαρά. Κάθε αγώνας σε ένα slam είναι σημαντικός. Κάθε φορά που βγαίνω στο γήπεδο, ανεξάρτητα από με το ποιον παίζω, προσπαθώ να βγάζω τον καλύτερο Στέφανο. Περιμένω έναν μεγάλο αγώνα» δήλωσε.

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ