Στέφανος Tσιτσιπάς: Η περίεργη ανάρτηση που προκάλεσε αίσθηση

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δυσκολεύτηκε, αλλά τελικά έκαμψε την αντίσταση του Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φόκινα στον πρώτο γύρο του 500αριου τουρνουά στο Ρότερνταμ και την Πέμπτη (10/02) θα παίξει με έναν εκ των Χάρις και Ιβάσκα, στη φάση των «16».

Λίγες ώρες μετά τον αγώνα του με τον Φόκινα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, με χαρακτηριστική λεζάντα: «Ο άνθρωπος είναι πιο πίθηκος κι από τους περισσότερους πιθήκους».

Αξίζει να σημειωθεί ότι κάτω από την ανάρτηση  έκανε σχόλιο ο Εμμανουήλ Καραλής, ο οποίος, όπως είναι γνωστό, συνδέεται με στενή φιλία με τον Στέφανο Τσιτσιπά.

“Έτσι ακριβώς έμοιαζα όταν πήγαινα σχολείο”, έγραψε ο Έλληνας πρωταθλητής του επί κοντώ, που στο παρελθόν έχει αντιμετωπίσει ρατσιστικές και εχθρικές συμπεριφορές.

 

Αυτός είναι ο επόμενος αντίπαλος του Τσιτσιπά στο Ρότερνταμ

Τον Ίλια Ιβάσκα θα αντιμετωπίσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στη φάση των «16» του ABN Amro World Tennis Tournament.

Ο 27χρονος τενίστας, Νο.48 στον κόσμο, άφησε εκτός τον Νοτιοαφρικανό Λόιντ Χάρις με 6-2, 6-3 και πήρε το εισιτήριο για τον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης.
Τσιτσιπάς και Ιβάσκα θα συναντηθούν για πρώτη φορά στο tour και αυτό πάντα κρύβει παγίδες. Ο Λευκορώσος, πάντως, έπαιξε πέρυσι εξαιρετικό τένις και, μάλιστα, κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της καριέρας του στο Ουίνστον Σέιλεμ. Ο αγώνας θα γίνει αύριο (10/2).

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ