Σωτήρης Συλαϊδόπουλος: «Ας είναι αυτό η απαρχή για να πιστέψουν οι Έλληνες στους Έλληνες»

Ο τεχνικός των Πρωταθλητών Ευρώπης νέων του Ολυμπιακού, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, χαρακτήρισε «δίκαια» την κατάκτηση του τροπαίου. “Θα είναι μαγικό να φτάσουμε σε δεύτερο τελικό Ευρώπης”.

Οι δηλώσεις του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου

«Πρωταθλητές Ευρώπης, δύο λέξεις… Δεν ξέρω αν μπορούμε να κατανοήσουμε τι έχουμε κάνει, αυτή τη στιγμή είμαστε Πρωταθλητές Ευρώπης, είμαστε 10 εκατομμύρια Έλληνες, μόνο τα παιδιά του 2004 μπορούν να πουν ότι είναι Πρωταθλητές Ευρώπης.

Σε συλλογικό επίπεδο είμαστε μόνο εμείς, είναι εκπληκτικό επίπεδο, είμαστε δίκαια Πρωταθλητές Ευρώπης και αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα. Αποδείξαμε ότι υπάρχει ελληνικό ποδόσφαιρο, ότι υπάρχει μεθοδική δουλειά, αυτό που θεωρούμε ότι πολλές φορές κι εμείς σαν χώρα το υποβαθμίζουμε. Ανήκουμε σε αυτό το επίπεδο, θα πρέπει όλοι να πιστέψουμε σε αυτό, έχουν πάρα πολλά πράγματα να δώσουν τα νέα παιδιά. Ας είναι αυτό η απαρχή για να πιστέψουν οι Έλληνες στους Έλληνες.

Το αφιερώνω στα παιδιά, ένα εκπληκτικό γκρουπ, μια ομάδα με πολύ δυνατό χαρακτήρα, στον οργανισμόμ στον πρόεδρο, στους φίλαθλους του Ολυμπιακού και όλης της Ελλάδας και στην οικογένεια μου, έχουμε κάνει τεράστιες θυσίες για να είμαι εγώ εδώ, τους αγαπάω.

Στο ημίχρονο τους είπα ότι υπάρχουν 45 λεπτά και μετά δεν μπορούμε να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω και από τη στιγμή που απ’ οτι φαίνεται το εξίζομυε και ήμαστε καλύτεροι θα πρέπει να γυρίσουμε με το Κύπελλο.

Το τρίτο γκολ ήταν εκπληκτικό, ήταν το κερασάκι σε όλη αυτή την παράσταση. Και στις 4 φάσεις του παιχνιδιού ήμασταν εξαιρετικοί. Αξίζουν τεράστια συγχαρητήρια στο σταφ και είναι μια δικαίωση για όλους μας, το πιστεύαμε πάρα πολυ».

Για την ανδρική ομάδα: «Έχει βρει τον δρόμο της, πιστεύω πάρα πολύ ότι μπορούμε να φτάσουμε σε δεύτερο τελικό Ευρώπης και αυτή τη χρονιά θα είναι μαγικό».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ