Σοκάρουν οι ύβρεις του Μουρίνιο σε παίκτες της Ρεάλ

Σοκάρουν οι ύβρεις του Μουρίνιο σε παίκτες της Ρεάλ

Άγριες… σκηνές από τα επεισόδια που είχε με παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης, κατά την διάρκεια της θητείας του στην «βασίλισσα», γίνονται γνωστές μέσω του βιβλίου «The Special One – The Dark Side of Jose Mourinho». Αποσπάσματα δημοσίευσαν οι «Times» και σύμφωνα με αυτά ο Πορτογάλος τεχνικός είχε άγριο ξέσπασμα κατά των παικτών, μετά την ισοπαλία (1-1) με την Μπαρτσελόνα το 2011 στο «Καμπ Νόου», φτάνοντας στο σημείο να τους αποκαλέσει «π…ας γιους», ενώ έκανε λόγο και για… «ύπουλη ομάδα»!

Όπως αναφέρουν οι «Times», στο βιβλίο γράφεται, ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο κατηγόρησε τους παίκτες του ότι κάποιος έδωσε πληροφορίες στον Τύπο! Οι στιγμές στα αποδυτήρια ήταν γεμάτες ένταση και με πολλά νεύρα μετά το clasico. Ο Μουρίνιο φέρεται να έκλαιγε και να φώναζε, ενώ ο Ικέρ Κασίγιας και κάποιοι άλλοι παίκτες τον αγνόησαν! Ο «Special One», όπως αναφέρεται πέταξε, και ένα Red Bull στον τοίχο! Να θυμίσουμε πως εκείνη την περίοδο οι σχέσεις του Μουρίνιο με τον Κασίγιας ήταν πολύ τεταμένες, σε μια διαμάχη που πήρε μέρος μέχρι και η σύντροφος του άσου της «βασίλισσας»!

Τότε που και ο κόσμος της Ρεάλ Μαδρίτης είχε διχαστεί με άλλους να αποδοκιμάζουν τον Πορτογάλο τεχνικό και άλλους να τον αποθεώνουν!

Το σχετικό απόσπασμα από τους «Times»:

«Στις 5 στις 16 Απριλίου 2011, πριν από την εντός έδρας αναμέτρηση της Ρεάλ με την Μπαρτσελόνα, η εφημερίδα «Marca» στην online έκδοση της δημοσίευσε ότι η Ρεάλ, θα παίξει με τον Πέπε στην μεσαία γραμμή, μαζί με τον Κεντίρα και τον Αλόνσο. Η επιλογή της ομάδας ήταν πρωτοφανής: Κασίγιας, Ράμος, Αλμπιόλ, Καρβάλιο, Μαρσέλο, Πέπε, Κεντίρα, Αλόνσο, Ντι Μαρία, Ρονάλντο, Μπενζεμά.

Η ισοπαλία με 1-1 δεν βοήθησε τις ελπίδες των γηπεδούχων για τον τίτλο, αλλά το κοινό χειροκρότησε με πίστη την ομάδα. Οι τελευταίες επισκέψεις της Μπαρτσελόνα είχαν τελειώσει 0-2, 2-6 και η πλειοψηφία του σταδίου το είδε λογικό. Όχι, τόσο ο Μουρίνιο. Περίμενε την ομάδα στα αποδυτήρια πριν θέσει έναν χείμαρρο κατηγοριών και προσβολών που παραμόρφωσαν το πρόσωπο του μέχρι που άρχισε να λέει δυνατά: «Είστε προδότες. Σας ζήτησα να μην μιλήσετε σε κανέναν για την επιλογή της ομάδας και εσείς με προδώσατε. Δείχνει ότι δεν είστε με την πλευρά μου. Είστε π…ας γιοι.

Ο μόνος φίλος που έχω στα αποδυτήρια είναι ο Γκρανέρο… ούτε εκείνον όμως δεν είμαι σίγουρος ότι μπορώ να εμπιστεύομαι. Με αφήσατε μόνο μου. Είστε η πιο ύπουλη ομάδα, που είχα στην ζωή μου. Τίποτα παραπάνω από π…ας γιοι.

 

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ