Σέλτικς – Μπακς 109-81: Δεν έφτανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο – Στους τελικούς της ανατολής η Βοστώνη

Οι Μπόστον Σέλτικς με εκπληκτική εμφάνιση του Γκραντ Ουίλιαμς (27 πόντοι με 7 τρίποντα και ρεκόρ καριέρας) νίκησαν του Μιλγουόκι Μπακς με 109-81 στο Game 7 και προκρίθηκαν στους τελικούς της Ανατολής στο NBA. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 23 πόντους, 20 ριμπάουντ και 9 ασίστ, όμως δεν ήταν αρκετός για τα “Ελάφια”.

Οι Σέλτικς έλεγξαν το Game 7 και στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασαν την απόδοση τους , πήραν τη νίκη και την πρόκριση, και στους τελικούς της Ανατολής θα αντιμετωπίσουν τους Μαΐαμι Χιτ. Κορυφαίος για τη Βοστώνη ήταν ο ανίκητος Γκραντ Ουίλιαμς, ο οποίος έκανε ρεκόρ καριέρας στα playoffs με 27 πόντους, 7 τρίποντα και 6 ριμπάουντ.

Η ομάδα του Ουντόκα είχε φανταστικά ποσοστά στα τρίποντα (22/55), ενώ οι Μπακς είχαν μόλις 4/33 στα τρίποντα. Ο συγκινητικός σε όλη τη σειρά, Γιάννης Αντετοκούνμπο έμεινε από δυνάμεις στο δεύτερο ημίχρονο και δεν θα μπορέσει να υπερασπιστεί το στέμμα του. Ο “Greek Freak”  είχε 25 πόντους, 20 ριμπάουντ, 9 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ και 5 φάουλ.

Εκτός από τον Ουίλιαμς, ο Τέιτουμ είχε 23 με 8 ασίστ και 6 ριμπάουντ, ο Μπράουν μέτρησε 19 πόντους με 8 ριμπάουντ και ο Σμαρτ είχε 11 πόντους με 10 ασίστ και 7 ριμπάουντ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ