Σειρήνες του NBA για Παπανικολάου

Σειρήνες του NBA για Παπανικολάου

Στο ΣΕΦ και στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Ίκαρο, προκειμένου να παρακολουθήσει τον Κώστα Παπανικολάου, ήταν ο Τζέισον Φιλίπι των Μπλέιζερς.

Όπως φαίνεται οι Μπλέιζερς παρακολουθούν πολύ στενά τον Κώστα Παπανικολάου. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Eurohoops.net», ο υπεύθυνος για το ευρωπαϊκό σκάουτινγκ της ομάδας του Πόρτλαντ, Τζέισον Φιλίπι, παρακολούθησε σήμερα (7/2) τις προσπάθειες του «Παπ» στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Ίκαρο Καλλιθέας, προκειμένου να σημειώσει στο… τεφτέρι του την πρόοδό του.

Ο Φιλίπι είχε παρακολουθήσει για πρώτη φορά τον Κώστα Παπανικολάου στο Μιλάνο και στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αρμάνι, για τους ομίλους της Ευρωλίγκας, ενώ το ίδιο είχε κάνει αργότερα και ο επικεφαλής του σκάουτινγκ των Μπλέιζερς, Τσαντ Μπουκάναν, ο οποίος είχε πάει στο Ζάγκρεμπ και στο ματς με την Τσεντεβίτα.

Πλέον, το μόνο που απομένει από την ομάδα του Πόρτλαντ είναι το πότε θα κάνει την επίσημη «κρούση» της στον Παπανικολάου, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2014.

Πηγή: sport-fm.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ