Σαλπιγγίδης: Στην ελίτ η Εθνική

Σαλπιγγίδης: Στην ελίτ η Εθνική

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης τόνισε ότι η Εθνική πλέον βρίσκεται στην ελίτ του ποδοσφαίρου, καθώς είναι συνεπής και ελπίζει αυτό να συνεχιστεί για πολλά χρόνια.

Ξεχωριστό χαρακτήρισε το Μουντιάλ της Βραζιλίας, επειδή γίνεται εκεί, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο οποίος τόνισε πως η Εθνική Ελλάδας είναι πλέον στην ελίτ του ποδοσφαίρου, κάτι που ελπίζει να συνεχιστεί για πολλά χρόνια. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που κάναμε τόσα εκατομμύρια Έλληνες χαρούμενους. Κάθε Παγκόσμιο Κύπελλο είναι χωριστό, πόσο μάλλον αυτό που γίνεται στη Βραζιλία. Είμαστε πολύ χαρούμενοι», είπε ο διεθνής επιθετικός για να αναφερθεί και στο Μουντιάλ.

«Ελπίζω να είμαστε εκεί όλοι όσοι ήμασταν εδώ σήμερα, να μας έχει καλά ο Θεός και από εκεί και πέρα θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Τώρα δεν μπορούμε να μιλάμε για μετά από έξι μήνες».

Τέλος, μίλησε και για τη σταθερή παρουσία της «γαλανόλευκης» στις μεγάλες διοργανώσεις. «Δεν υπάρχει πιο σημαντικό από αυτό. Η Εθνική είναι σε τέσσερις σερί διοργανώσεις, αποδεικνύει ότι είναι στην ελίτ, είναι συνεπής και εύχομαι να συνεχιστεί αυτό για πολλά χρόνια».

 

Πηγή: gazzetta.gr

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ