Σάλος με βίντεο από το Ράλλυ Ακρόπολις: Έκοψαν δέντρο με αλυσοπρίονο για να βλέπουν καλύτερα—Τι εξετάζουν οι διοργανωτές

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο από ένα περιστατικό που φέρεται να συνέβη στο Ράλλυ Ακρόπολις, κοντά στην Άμφισσα. 

Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε από την ιστοσελίδα flamis.gr φαίνεται ένας άνδρας βγάζει αλυσοπρίονο και στη συνέχεια να κόβει μια ελιά που προφανώς τον… εμπόδιζε, προκειμένου να βλέπουν εκείνος και οι υπόλοιποι θεατές καλύτερα τον αγώνα από το σημείο. Μάλιστα, στο βίντεο ακούγονται χειροκροτήματα από τους παρευρισκόμενους, όταν η ελιά έπεσε.

Το βίντεο έχει προκαλέσει προβληματισμό στους διοργανωτές του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, που σύμφωνα με πληροφορίες της αθλητικής ιστοσελίδας Gazzetta, εξετάζουν αν όντως είναι από τον φετινό αγώνα (το πιο πιθανό είναι το βίντεο να έχει τραβηχτεί στην ειδική διαδρομή Βωξίτες). Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί, αναμένεται να κινηθούν οι σχετικές διαδικασίες.

Σημειώνεται ότι το προηγούμενο 24ωρο, συζητήθηκε πολύ ακόμη ένα βίντεο από το Ράλλυ Ακρόπολις. Το πρωί της Παρασκευής στην ειδική διαδρομή Λουτράκι του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, μια ομάδα θεατών περπατούσε μέσα στην ειδική διαδρομή, την ώρα που ο αγώνας ήταν ακόμα σε εξέλιξη. Ο κόσμος που βρισκόταν στο σημείο τους αποδοκίμασε,  ενώ απαράδεκτη ήταν η αντίδρασή τους όταν τους ζητήθηκε να απομακρυνθούν. Συγκεκριμένα, ο υπεύθυνος από τη διοργάνωση τους έκανε παρατήρηση και ένας από αυτούς ζήτησε τον λόγο, λέγοντας «το βουνό δεν είναι δικό σου, είναι όλου του κόσμου».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ