Ρεάλ Μαδρίτης – Σεβίλλη 2-1: Ανατροπή τίτλου για τη Βασίλισσα – ΒΙΝΤΕΟ

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πολύ σταθερή επί ημερών Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο και το απέδειξε και το βράδυ της Κυριακής, νικώντας στο «Μπερναμπέου» με 2-1 τη Σεβίλλη στο ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής.

Η «βασίλισσα» αύξησε τη διαφορά από τη συμπολίτισσα Ατλέτικο στους τέσσερις βαθμούς, ενώ οι Ανδαλουσιανοί βρίσκονται πια στο -5 από την κορυφή. Ο αγώνας, πάντως, ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς με τη Σεβίλλη, που προηγήθηκε στο 12ο λεπτό με τον Μιρ.

Ο Μπενζεμά ισοφάρισε στο 32΄ κι ενώ ο αγώνας φαινόταν να οδεύει στην ισοπαλία, ήρθε ο Βινίσιους στο 87΄ να χαρίσει το τρίποντο στους «μπλάνκος».

Νωρίτερα, η Ατλέτικο Μαδρίτης έπαιξε σαν πρωταθλήτρια στο «Μιραντίγια», συνέτριψε την Κάντιθ με 4-1 κι ανέβηκε ξανά στη 2η θέση και στο -1 από τη Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας βεβαίως κι έναν αγώνα περισσότερο απ’ τη συμπολίτισσά της.

Μετά από ένα «στείρο» πρώτο ημίχρονο, οι «ροχιμπλάνκος» ήταν καταιγιστικοί στο δεύτερο 45λεπτο και παίρνοντας γκολ από τέσσερις διαφορετικούς παίκτες, έφτασαν με άνεση στο «τρίποντο» της νίκης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ