Ρεάλ Μαδρίτης: Όλες οι μεγάλες επεμβάσεις του Τιμπό Κουρτουά – ΒΙΝΤΕΟ

Η Ρεάλ Μαδρίτης στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης για 14η φορά στην Ιστορίας της, με τον τερματοφύλακά της, Τιμπό Κουρτουά, να είναι ανίκητος και να αναδεικνύεται δικαίως ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής του τελικού του Champions League κόντρα στην Λίβερπουλ.

O Βέλγος πορτιέρε κατέβασε… ρολά και δεν επέτρεψε στους «reds», και κυρίως στον Σαλάχ, να σκοράρουν. Μετά το τέλος του αγώνα ο τερματοφύλακας της Βασίλισσας κέρδισε τον τίτλο του MVP του τελικού από την UEFA.

Οι αποκρούσεις του Κουρτουά

Κουρτουά: «Χρειαζόμουν να προσθέσω σεβασμό στο όνομά μου»

Με βουρκωμένα μάτια και γεμάτος υπερηφάνεια για το 14ο τρόπαιο του Champions League στην Ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης, ο μεγάλος πρωταγωνιστής της «βασίλισσας», Τίμπο Κουρτουά, ζούσε το απόλυτο όνειρο, έπειτα απ’ την κορυφαία εμφάνιση της καριέρας του.

«Χρειαζόμουν να κερδίσω έναν τελικό για την καριέρα μου, να προσθέσω λίγο σεβασμό στο όνομά μου. Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος για την απόδοση της ομάδας», τόνισε αρχικά ο Βέλγος γκολκίπερ και πρόσθεσε: «Έχουμε νικήσει τους καλύτερους συλλόγους στον κόσμο. Η Σίτι και η Λίβερπουλ έκαναν απίστευτη σεζόν. Η Λίβερπουλ έκανε απόψε ένα υπέροχο παιχνίδι, αλλά εμείς είχαμε μία ευκαιρία και σκοράραμε…».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ