Πρόβα τζενεράλε στο «Μεστάγια»

Πρόβα τζενεράλε στο «Μεστάγια»

Φιλικό επιπέδου… Τσάμπιονς Λιγκ δίνει ο Ολυμπιακός στο «Μεστάγια» με τη Βαλένθια (23:00, NS1). Ντεμπούτο για Μίγκελ Τόρες…

Το πιο γερό crash test της καλοκαιρινής τους προετοιμασίας δίνουν απόψε το βράδυ οι «ερυθρόλευκοι», απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, όπως είναι οι «νυκτερίδες». Ο Μίτσελ ελπίζει πως θα δει από τους παίκτες του εμφάνιση ανάλογη αυτής του αγώνα με την Άντερλεχτ, κάτι που τόνισε και στις δηλώσεις του κατά την αναχώρηση της αποστολής για την Ισπανία.

Ο 50χρονος τεχνικός άλλωστε ξέρεις πρώτος απ’ όλους τη σημασία του συγκεκριμένου αγώνα, παρά τον φιλικό του χαρακτήρα, αφού η εικόνα της ομάδας του προηγούμενο διάστημα ήταν απογοητευτική και άπαντες θεωρούσαν τα δύο φιλικά με Άντερλεχτ και Βαλένθια ως δύο δοκιμασίες που μπορεί να επηρέαζαν και το δικό του μέλλον.

Ο Μίτσελ θα έχει από εκεί και πέρα την ευκαιρία να τεστάρει για μία ακόμα φορά τους Πειραιώτες, να δοκιμάσει πιθανώς νέα σχήματα αλλά και να δει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Μίγκελ Τόρες, που αναμένεται να πραγματοποιήσει την πρώτη του εμφάνιση με τα ερυθρόλευκα.

 

Πηγή: gazzetta.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ