Μήνυμα-γρίφος από την πρώην σύντροφο του Σάλα: Δεν πιστεύω ότι είναι ατύχημα, ερευνήστε τη μαφία

«Δεν πιστεύω ότι είναι ατύχημα», έγραψε στο twitter η πρώην σύντροφος του Εμιλιάνο Σάλα. Πρόκειται για ένα μήνυμα που προκαλεί αρκετές απορίες, καθώς συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου ποδοσφαιριστή, ο οποίος επέβαινε σε αεροσκάφος, το οποίο πιθανότατα κατέπεσε στη Μάγχη.

To Piper Malibu που μετέφερε τον 28χρονο επιθετικό από τη Νάντη στο Κάρντιφ έδωσε το τελευταίο του σήμα πάνω από το Στενό της Μάγχης το βράδυ της Δευτέρας (21/1) και έκτοτε έχουν χαθεί τα ίχνη του.

«Ερευνήστε τη μαφία του ποδοσφαίρου, δεν πιστεύω ότι αυτό που συνέβη ήταν δυστύχημα», έγραψε αρχικά η Berenice Schkair, μοντέλο από τη Γαλλία, στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, εκφράζοντας αμφιβολίες για το κατά πόσο η πτώση του αεροπλάνου ήταν ατύχημα!

«Θέλω να ξυπνήσω και να δω ότι όλα αυτά ήταν απλώς ένας εφιάλτης. Παρακαλώ να γίνει έρευνα, επειδή δεν πιστεύω ότι ήταν ατύχημα και βρίσκω απαράδεκτο ότι σταμάτησαν το ψάξιμο λόγω κακοκαιρίας, από τη στιγμή που είχαν βρεθεί συντρίμμια στο νερό. Δεν το πιστεύω ό,τι χάνεται πολύτιμος χρόνος. Νιώθω τελείως ανίσχυρη, ζω έναν εφιάλτη», συμπλήρωσε η κοπέλα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των αρχών του Γκέρνσι, ορισμένα συντρίμμια που εντοπίστηκαν στο νερό, δεν έχει επιβεβαιωθεί ότι άνηκαν στο συγκεκριμένο αεροσκάφος.Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ