Πρίντεζης για Σλούκα: «Δεν είμαστε όλοι ίδιοι, ο Παναθηναϊκός πήρε έναν παίκτη-νικητή» – ΒΙΝΤΕΟ

Την μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό κλήθηκε να σχολιάσει ο Γιώργος Πρίντεζης, διευκρινίζοντας πως ο καθένας είναι αρκετά ώριμος να αντιμετωπίσει τις καταστάσεις και να πάρει αποφάσεις με γνώμονα το τι θεωρεί καλύτερο για τον ίδιο.

Αδιαμφισβήτητα, η μεταγραφή του πλέον πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού στους «πράσινους» αποτελεί μέχρι στιγμής τη μεγαλύτερη είδηση των ημερών στο ευρωπαϊκό μπάσκετ για το φετινό καλοκαίρι.

Στο πλαίσιο του Aegeanball Festival, ο άλλοτε συμπαίκτης του Κώστα Σλούκα στον Ολυμπιακό, Γιώργος Πρίνετζης αναφέρθηκε στην επιλογή του Έλληνα γκαρντ να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

«Ο κάθε άνθρωπος είναι μεγάλος, παίρνει τις δικές του αποφάσεις. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Τα δάχτυλα του χεριού δεν είναι όλα ίδια. Ο καθένας αντιμετωπίζει τις καταστάσεις όπως πιστεύει εκείνος καλύτερα για την οικογένεια του, για τον εγωισμό του. Για αυτά που πιστεύει ότι μπορεί να κάνει.

Πήρε μια απόφαση, σίγουρα ο Κώστας για να πάρει αυτή την απόφαση τη σκέφτηκε με την οικογένεια του. Ο καθένας κάνει αυτό που πραγματικά πιστεύει καλύτερο για εκείνον.

Η κίνηση να πάρει ο Παναθηναϊκός τον Κώστα τον βοηθάει πάρα πολύ και στο ελληνικό κορμό και αγωνιστικά και ουσιαστικά πως η ομάδα βάζει έναν παίκτη με νοοτροπία νικητή», είπε συγκεκριμένα ο Γιώργος Πρίνετζης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ