Πρεμιέρα με ντέρμπι στα play offs της Super League: Τι δήλωσαν στον Realfm 97,8 Νίκος Αναστόπουλος και Νίκος Καρούλιας

Πρεμιέρα σήμερα Κυριακή (10/3) στα play offs της Super League, με τη διεξαγωγή τριών αναμετρήσεων. Στις 17.00 η Λαμία υποδέχεται την ΑΕΚ, σε παιχνίδι χωρίς την παρουσία θεατών λόγω του ότι δεν λειτουργούν πλήρως οι κάμερες ασφαλείας στο ΔΑΚ «Αθ. Διάκος».

Στις 20.30 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στο ντέρμπι των αιωνίων, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό. Και στις 21.00 στην άδεια Τούμπα, λόγω τιμωρίας του ΠΑΟΚ με μια αγωνιστική χωρίς θεατές, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα υποδεχτεί τον Άρη.

Απευθείας από τον Realfm 97,8, τα ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ-Άρης. Από τις 19.00 θα αρχίσει η εκπομπή Real sports με τον Παύλο Παπαδημητρίου και τον Αριστείδη Νικολάκη.

Χθες Σάββατο (9/3), καλεσμένοι στην εκπομπή Real sports, με τους Δημήτρη Σταυρακάκη, Χρήστο Μεγγλίδη και Νίκο Μπουζέα, ήταν οι παλαίμαχοι άσοι του Ολυμπιακού Νίκος Αναστόπουλος και του Παναθηναϊκού Νίκος Καρούλιας, που μίλησαν για τα δυο σπουδαία παιχνίδια.

«Δεν θα κρίνει τον πρωταθλητή το παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης». Έχουν δρόμο τα play offs» είπε ο Νίκος Αναστόπουλος, προσθέτοντας: «Θέλει να κάνει ένα καλό ξεκίνημα ο Ολυμπιακός. Βρίσκεται στο -3 στη βαθμολογία και πλέον είναι από τους σοβαρούς διεκδικητές του τίτλου. Ο Παναθηναϊκός αυτή την περίοδο δεν είναι στα καλύτερα του».

Ο Νίκος Καρούλιας, επεσήμανε: «Λόγω της βαθμολογίας, είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι. Πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσει ο Παναθηναϊκός, εάν θέλει να είναι στην υπόθεση τίτλος. Η απόδοση των Ρούμπεν Πέρεθ και Τσέριν στην μεσαία γραμμή θα κρίνει πολλά στην παρουσία των “πρασίνων” στο ντέρμπι. Ο Παναθηναϊκός, έχει δείξει ότι διαθέτει την ψυχολογία για τέτοια ματς».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ