Σοφία Σακοράφα σε Realfm 97,8: «Στο Παρίσι ο στίβος θα έχει 10 συμμετοχές!»

«Ευελπιστώ ότι θα φτάσουμε στις δέκα συμμετοχές από τον στίβο στο Παρίσι» δήλωσε στον Real fm 97,8 η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα, σχετικά με την ελληνική παρουσία στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ήδη έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους, ο Μίλτος Τεντόγλου (μήκος), Εμμανουήλ Καραλής (επί κοντώ) και Αντιγόνη Ντρισπριώτη (20 χλμ βάδην). «Είμαι βέβαιη ότι υπάρχουν αθλητές και αθλήτριες που θα καταφέρουν να είναι στο Παρίσι, με απευθείας πρόκριση ή μέσω της ειδικής βαθμολογίας στο αγώνισμα τους από την Παγκόσμια Ομοσπονδία» ανέφερε στην εκπομπή Real sports και τον Δημήτρη Σταυρακάκη.

Για τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, που διεξάγεται το πρωϊ της Κυριακής (10/3) με εκκίνηση και τερματισμό την Πλατεία Συντάγματος, επεσήμανε ότι όλα είναι έτοιμα για την σπουδαία αυτή διοργάνωση του δρομικού κινήματος. «Στον Ημιμαραθώνιο αλλά και στους παράπλευρους αγώνες των 5 χλμ και για τα παιδιά, οι συμμετοχές φτάνουν τις 20.000. Θέλουμε ο κόσμος που θα τρέξει να απολαύσει τον αγώνα. Να ασχοληθεί λίγο περισσότερο με τον εαυτό του, παίρνοντας μέρος στον αγώνα» είπε η Σοφία Σακοράφα, η οποία συνεχάρη τους Μίλτο Τεντόγλου και Εμμανουήλ Καραλή για το χρυσό και το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, τονίζοντας ότι θα έρθουν και άλλες επιτυχίες στο μέλλον και από άλλους αθλητές.

Ευχαρίστησε τον Αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση, για την εγκύκλιο που εξέδωσε, ώστε σε όλα τα στάδια της χώρας, πλέον το ταρτάν να είναι πιστοποιημένο, όπως προβλέπει η Διεθνής Ομοσπονδία, ενώ ανέφερε ότι υπάρχει σημαντική συμπαράσταση και από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή σε ότι αφορά την στήριξη των αθλητών-αθλητριών αλλά και σε υλικό (όργανα για τους αγώνες).

Η Σοφία Σακοράφα, αποκάλυψε στον Real fm 97,8, ότι θα διεκδικήσει εκ νέου την θέση της πρόεδρου στην Ομοσπονδία, στις εκλογές του ΣΕΓΑΣ, τον προσεχή Οκτώβριο.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ