Premier League: Ανάσα για την Γιουνάιτεντ, εύκολη νίκη για την Άρσεναλ

Ανάσανε επιτέλους η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί των τελευταίων εβδομάδων, επικρατώντας, έστω δύσκολα, της Λούτον σήμερα στο «Ολντ Τράφορντ» με 1-0, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Premier League.

Η ομάδα του Ερικ Τεν Χαγκ προέρχονταν από εννιά ήττες στα πρώτα 17 παιχνίδια της σεζόν κάτι που είχε να συμβεί από τη σεζόν 1973-74, στο τέλος μάλιστα της οποίας είχε υποβιβαστεί, και κατάφερε να λυγίσει την αντίσταση της Λούτον και να πάρει την πολύτιμη νίκη χάρη στο γκολ του Λίντελοφ στο 59ο λεπτό.

Από εκεί και πέρα η Αρσεναλ ξεπέρασε σχετικά εύκολα το εμπόδιο της Μπέρνλι στο Λονδίνο με 3-1, ενώ η Εβερτον πήρε σπουδαία νίκη με 3-2 στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας.

Νωρίτερα, η Τότεναμ λύγισε στο τέλος από την πίεση της Γουλβς, γνωρίζοντας την οδυνηρή ήττα με 2-1. Η ομάδα του Λονδίνου προηγήθηκε μέσα στο «Μολινό» με το γκολ του Μπρέναν Τζόνσον μόλις στο 3ο λεπτό Η ομάδα του Αγγελου Ποστέκογλου άντεξε στην πίεση των γηπεδούχων έως το 90ο λεπτό, όταν ο Σαράμπια μ’ εξαιρετική προσπάθεια νίκησε τον Βικάριο και στη συνέχεια ο Λεμινά με γκολ στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων έριξε στο καναβάτσο τους «Σπερς», εμποδίζοντας τους ν’ ανέβουν ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Γουλβς-Τότεναμ 2-1 (90′ Σαράμπια, 90’+ Λεμινά-3′ Τζόνσον)

Άρσεναλ-Μπέρνλι 3-1 (45′ Τροσάρ, 57′ Σαλιμπά, 74′ Ζιντσένκο-54′ Μπρόουνχιλ)

Κρίσταλ Πάλας-Έβερτον 2-3 (5′ Εζε, 73′ Εντουάρ-1′ Μικολένκο, 49′ Ντουκουρέ, 86′ Γκέιγ)

Μάντσεστερ Γ.-Λούτον 1-0 (59′ Λίντελοφ)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ