Πνίγηκε στα πηγάδια η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ πάλεψε για δεύτερο παιχνίδι, ωστόσο επιθετικά δεν βρήκε λύσεις και μοιραία γνώρισε την ήττα με 1-0, χάρις στο γκολ του Μαρκόφσκι στο 57′.

Η Ξάνθη έπαιξε έξυπνα απέναντι στην ΑΕΚ και κατάφερε να πάρει αυτό που ζητούσε στο ματς.

Η τακτική του Ουζουνίδη

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είχε δώσει σαφή εντολή στους παίκτες του να μην κινδυνέψουν αμυντικά και με υπομονή να ψάξουν το γκολ πιέζοντας ψηλά, για να εκμεταλλευτούν κάποιο λάθος, όπερ και εγένετο.

Ένα λάθος λοιπόν του Μπουγαΐδη στο 57′, έδωσε την ευκαιρία στον Ονουάτσι να «τρυπώσει» στην περιοχή της Ένωσης και με σέντρα στο δεύτερο δοκάρι να βρει τον αμαρκάριστο Μαρκόφσκι, ο οποίος με κεφαλιά ψαράκι, πέτυχε το νικητήριο γκολ για την ομάδα του.

Πάθος και δύναμη στο γήπεδο

Οι δύο ομάδες μπήκαν παθιασμένα στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησαν να δημιουργήσουν ρήγματα στις αντίπαλες άμυνες.Οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος απείλησαν δύο φορές με τον Μαρκόφσκι, ενώ η ΑΕΚ είχε ένα δοκάρι από φάουλ του Λαγού στο 12′.

Μετά το γκολ της Ξάνθης η ΑΕΚ ανέβασε ρυθμό κατακόρυφα, κλείνοντας τους γηπεδούχους στα καρέ τους.Σε αυτό βοήθησαν και οι δύο γρήγορες αλλαγές του Βλάχου, ο οποίος έριξε στο παιχνίδι του Κατίδη και Παυλή, στις θέσεις των Φούντα και Γιάγκο.

Οι κιτρινόμαυροι όμως προδόθηκαν εκ νέου από την απειρία τους, όταν στο 70′ ο Κουρέλλας έδειξε υπερβάλλοντα ζήλο σε ένα μαρκάρισμα με αποτέλεσμα να δει τη 2η κίτρινη κάρτα του Δασκαλόπουλου και να αποβληθεί, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες.

Πηγή: Pamespots.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ