Πλατανιώτη: «Σκέφτηκα να τα παρατήσω – Κάθε αποτυχία με έκανε πιο δυνατή» – ΒΙΝΤΕΟ

Στην Ελλάδα επέστρεψε η Παγκόσμια πρωταθλήτρια Ευαγγελία Πλατανιώτη το μεσημέρι της Κυριακής, μαζί με τα δύο μετάλλια που κατέκτησε στα αγωνίσματά της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου της Ντόχα.

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη έφτασε στη χώρα μας μαζί με την αποστολή της καλλιτεχνικής κολύμβησης. Οι Ελληνίδες αθλήτριες έλαβαν θερμή υποδοχή στο “Ελευθέριος Βενιζέλος“, με την χρυσή και ασημένια πρωταθλήτρια κόσμου να είναι φυσικά το επίκεντρο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Ευαγγελία Πλατανιώτη:

«Είμαι 20 χρόνια στο άθλημα. Δουλεύω πολύ σκληρά και βάζω διαφορετικούς στόχους. Τα τελευταία 2 χρόνια είχα στόχο το χρυσό. Δεν ήρθε πέρυσι, φέτος δεν θα γινόταν να το αφήσω να περάσει έτσι.

Είναι τιμή για μένα να συμμετέχω στους Ολυμπιακούς για 4η φορά. Ήταν δύσκολος ο αγώνας, δεν είχαμε δουλέψει τόσο πολύ το ντουέτο, αλλά πήγαν όλα όπως έπρεπε και θα είμαστε στο Παρίσι.

Το “σκέφτομαι να τα παρατήσω το έχει σκεφτεί νομίζω κάθε αθλητής. Κάθε αποτυχία μου με έκανε πιο δυνατή. Πέρυσι που έχασα το μετάλλιο στη Φουκουόκα είπα στην προπονήτριά μου θα πάω στην Ντόχα να πάρω το χρυσό.»

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ