Πιτίνο: Θα φέρω πίσω τον Διαμαντίδη!

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ πέρασε από τον Χολαργό και συνέχισε το νικηφόρο σερί του στο πρωτάθλημα, με τον Ρικ Πιτίνο να στέκεται στην πολύ καλή άμυνα που έπαιξε η ομάδα του. Παράλληλα, ο Αμερικανός τεχνικός αστειεύτηκε λέγοντας πως θα ήθελε να επαναφέρει τον Δημήτρη Διαμαντίδη στην ενεργό δράση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρικ Πιτίνο στη συνέντευξη Τύπου:

Για το παιχνίδι με τον Χολαργό: «Ευτυχώς έχουμε μια απίστευτη νοοτροπία γιατί έχουμε πρόβλημα στο σουτ, αλλά με την άμυνα μας έχουμε πορευτεί καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν και σήμερα ήταν και πάλι καλή. Το πιθανότερο είναι να αντιμετωπίσουμε τον Χολαργό στα πλέι οφ, εκτός κι αν συμβούν κάποια περίεργα πράγματα. Οι δύο ομάδες γνωρίζουν η μία την άλλη, είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ζώνη, στην άμυνα έπαιξε πολύ καλά ο Μήτογλου κι ο Τόμας».

– Για το αν το ματς με τον Χολαργό ήταν μια καλή προετοιμασία για τα ελληνικά πλέι οφ: «Είχαμε μια φανταστική σεζόν, περισσότερο από κάθε άλλο ο λόγος που κερδίζουμε είναι η απίστευτη νοοτροπία μας κι ο λόγος που χάνουμε είναι λόγω του σουτ. Παίξαμε με την Ρεάλ που είχε 11 σουτέρ και παρ’ όλα αυτά παλέψαμε μέχρι το τέλος αλλά ουσιαστικά είχαμε έναν σουτέρ, τον Ματ Λοτζέσκι και δεν ήταν καλός στο δεύτερο ημίχρονο. Πρέπει να φτάσουμε στο σημείο να έχουμε 6-7 σουτέρ στην ομάδα μας».

– Για τον Δημήτρη Διαμαντίδη: «Έκανα για πρώτη φορά προπόνηση με έναν τύπο τις προάλλες, είναι λίγο μεγάλος αλλά θα τον φέρω σε φόρμα και θα επιστρέψει στην ομάδα. Λέγεται Διαμαντίδης»Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ