Περίπατος για την Μπάγερν μέσα στην έδρα της Μπαρτσελόνα

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε το φετινό Champions League για την Μπάγερν Μονάχου, καθώς επικράτησε εκτός έδρας της Μπαρτσελόνα με σκορ 0-3 στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της διοργάνωσης.

Μοιρασμένο ήταν στο πρώτο του κομμάτι του ματς και η Μπαρτσελόνα είχε υποψία φάσης στο 15’ αλλά το γυριστό του Σέρτζι Ρομπέρτο πήγε στα ψηλά διαζώματα. Όσο η ώρα περνούσε όμως, η Μπάγερν επέβαλε τον ρυθμό της και στο 19’ το σουτ του Σανέ μέσα από την περιοχή, έβγαλε πολύ δύσκολα με το ένα χέρι ο Τερ Στέγκεν.

Οι Καταλανοί είχαν καθίσει πίσω και είχαν δώσει κατοχή στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι είχαν ένα σουτ του Μουσιάλα που μπλοκαρίστηκε, ενώ η ομάδα του Κούμαν μια κεφαλιά του Αραούχο αρκετά μέτρα έξω. Το γκολ που άλλαξε τα δεδομένα σε 45 λεπτά χωρίς ευκαιρίες, ήρθε στο 34’ όταν το σουτ του Τόμας Μίλερ κόντραρε στον Σέρτζι Ρομπέρτο, άλλαξε πορεία και πήγε στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει, Τερ Στέγκεν (0-1).

Στην επανάληψη, είχαμε μία από τα ίδια. Η Μπαρτσελόνα ξεκίνησε λίγο πιο μπροστά με κατοχή και υποτιθέμενη πίεση, όμως η Μπάγερν δεν άργησε να στρέψει την κατάσταση υπέρ της. Και να το κάνει με τον πλέον πειστικό τρόπο καθώς στο 56’ έπειτα από σουτ του Μουσιάλα στο δοκάρι ο Λεβαντόβσκι σκόραρε στην κενή εστία για το 0-2.

Μετά το 65’ οι Βαυαροί είχαν την άνεση ακόμα και να κρατήσουν δυνάμεις, καθώς έριξαν τον ρυθμό χωρίς να κινδυνεύσουν ιδιαίτερα και μάλιστα πέτυχαν και 3ο γκολ στο 85’ με πανομοιότυπο τρόπο με το 2ο. Ο Λεβαντόβσκι βρήκε δίχτυα μέσα από την περιοχή έπειτα από σουτ του Γκνάμπρι στο δοκάρι.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ