Πελέ: Το ξέσπασμα της οικογένειάς του – «Είναι άρρωστος, είναι γέρος… αλλά θα πάει σπίτι»

Οι κόρες του Πελέ, Φλάβια και Κέλι Νασιμέντο, εξήγησαν ότι ο 82χρονος βρίσκεται στο νοσοκομείο για τη θεραπεία μιας λοίμωξης του αναπνευστικού που επιδεινώθηκε από τον Covid.

Πελέ: Το πρώτο μήνυμά του από το νοσοκομείο – «Μείνετε ψύχραιμοι και αισιόδοξοι»

Είπαν ότι ο 82χρονος «δεν κινδυνεύει» παρά τις αναφορές που ισχυρίζονται ότι έχει τεθεί σε «ανακουφιστική φροντίδα» μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο Άλμπερτ Αϊνστάιν στο Σάο Πάολο την Τρίτη.

Σημείωσαν και οι δύο ότι ο Πελέ λαμβάνει τη βοήθεια που χρειάζεται και μάλιστα αποκάλυψαν πως ο 82χρονος παρακολούθησε την Βραζιλία στο Μουντιάλ.

Σε σταθερή κατάσταση ο Πελέ

Οι κόρες του θρύλου του ποδοσφαίρου σε συνέντευξή τους ανέφεραν ότι ο Πελέ, ο οποίος επίσης υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία, αναμένεται να φύγει από το νοσοκομείο Άλμπερτ Αϊνστάιν μόλις αναρρώσει πλήρως από τη λοίμωξη του αναπνευστικού. Ούτε η οικογένεια ούτε το νοσοκομείο έχουν προβλέψεις για το πότε θα γίνει αυτό.

Το νοσοκομείο ανακοίνωσε το Σάββατο ότι ο Πελέ ανταποκρίνεται καλά στη θεραπεία για τη μόλυνση και ότι η κατάσταση της υγείας του δεν είχε επιδεινωθεί τις προηγούμενες 24 ώρες. Το νοσοκομείο δεν εξέδωσε καμία ανακοίνωση για την υγεία του πρώην ποδοσφαιριστή την Κυριακή.

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Πελέ – Ανησυχία για τον θρύλο της Βραζιλίας

Μιλώντας στο Fantastico, η Κέλι είπε: «Πριν από περίπου τρεις εβδομάδες κόλλησε τον Covid. Είναι εμβολιασμένος, με όλα τα εμβόλια, αλλά λόγω του αντικαρκινικού φαρμάκου, της χημειοθεραπείας, είναι εύθραυστη η υγεία του και έπαθε πνευμονική λοίμωξη. «Γι’ αυτό πήγε στο νοσοκομείο, λόγω της λοίμωξης των πνευμόνων. Είναι σοβαρό; Είναι σοβαρό, γιατί έχει κάποια ηλικία, πολεμά τον καρκίνο».

Η Φλάβια συνέχισε εξηγώντας πως το νοσοκομείο ήταν το καλύτερο μέρος για τον Πελέ για να λάβει τη φροντίδα που χρειαζόταν, αλλά επέμεινε ότι ο 82χρονος «δεν ήταν στη ΜΕΘ». «Στο νοσοκομείο, έχει καλύτερη βοήθεια. Αλλά δεν είναι στη ΜΕΘ, είναι σε κανονικό δωμάτιο. Άρα δεν κινδυνεύει. Ως άτομο με πιο ευαίσθητη υγεία, είναι καλύτερα να είσαι στο νοσοκομείο».

Η Φλάβια συνέχισε λέγοντας ότι ήταν «άδικο να μιλάμε για την ανακουφιστική του θεραπεία. Είναι πολύ άδικο να αρχίσουμε να μιλάμε ότι είναι σε τελική κατάσταση, με παρηγορητική θεραπεία».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ