ΠΑΟΚ – Λουτσέσκου: «Θέλουμε να προχωρήσουμε και θα δούμε ό,τι άλλο έρθει»

Απόλυτα προσγειωμένος εμφανίστηκε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, στην συνέντευξη Τύπου πριν την αναμέτρηση κόντρα στην Αμπερντίν (Πέμπτη 26/10, 22:00 – «Πιτόντρι»), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του UEFA Europa Conference League.

Ο Ρουμάνος προπονητής θέλησε να απομονώσει το αυριανό ματς από τα προηγούμενα ενώ αναφέρθηκε και στη φιλοσοφία με την οποία έχουν αρχίσει να μπολιάζονται οι ποδοσφαιριστές του.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν κοιτάω τους αριθμούς, παρ’ όλ’ αυτά γνωρίζετε τη φιλοσοφία μας, κοιτάμε παιχνίδι το παιχνίδι. Έχουμε κάνει κάποια καλά παιχνίδια για να καταφέρουμε να φτάσουμε στους ομίλους και να είμαστε στην πρώτη θέση. Θέλουμε να εστιάσουμε απόλυτα στο αυριανό παιχνίδι και να μην σκεφτούμε τίποτα άλλο που θα μας κάνει να παρεκκλίνουμε από το στόχο μας», τόνισε στην αρχική του τοποθέτηση ο Λουτσέσκου.

Ο οποίος δε θέλησε να συγκρίνει την Αμπερντίν με τη Χαρτς, τον άλλο σύλλογο της Σκωτίας που απέκλεισαν οι «ασπρόμαυροι» στην πορεία τους προς τους ομίλους της διοργάνωσης. «Πιστεύω ότι στο ποδόσφαιρο δεν είναι σωστό να μιλάμε και να συγκρίνουμε παιχνίδια. Είναι δύο τελείως διαφορετικά ματς αυτό με την Χαρτς (σ.σ. ο ΠΑΟΚ είχε κερδίσει με 2-1 στο Εδιμβούργο) και αυτό κόντρα στην Αμπερντίν. Είναι ένα παιχνίδι που θα πρέπει να παρουσιαστούμε με το σωστό πνεύμα, να βάλουμε τη δική μας οργάνωση και ποιότητα για να πάρουμε τη νίκη».

Κι αφού ο 54χρονος τεχνικός ξεκαθάρισε πως «… γίνεται σιγά-σιγά η εισαγωγή των νέων παικτών, μαθαίνουν την φιλοσοφία της ομάδας. Η στρατηγική μας είναι γενικότερα να χρησιμοποιούμε όσο περισσότερους ποδοσφαιριστές μπορούμε από το ρόστερ μας, να μεγαλώνουμε την βάση των παικτών μας και να μπορούμε να φρεσκάρουμε πνευματικά τους παίκτες για τα συνεχόμενα παιχνίδια που έχουμε», κατέληξε: «Εμείς αυτό που σκεφτόμαστε είναι να μπούμε στο γήπεδο και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Από εκεί και πέρα θέλουμε να προχωρήσουμε και θα δούμε ό,τι άλλο έρθει».

Τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ εκπροσώπησε ο Μπράντον Τόμας. Ο Ισπανός φορ μίλησε τόσο για τη σπουδαιότητα του αγώνα κόντρα στην Αμπερντίν, όσο και για τους προσωπικούς του στόχους.

«Δεν περιμένουμε ένα εύκολο παιχνίδι. Ξέρουμε τα χαρακτηριστικά του αντιπάλου κι είμαστε προετοιμασμένοι πνευματικά. Τα πράγματα πηγαίνουν καλά για εμάς, οπότε θέλουμε να συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο», τόνισε αρχικά ο 28χρονος πρώην επιθετικός της Μάλαγα που αναφέρθηκε και στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες κάτω από τις οποίες θα διεξαχθεί η αναμέτρηση: «Είναι κάτι για το οποίο έχουμε προετοιμαστεί. Έχουμε ήδη μια εμπειρία από την Σκωτία κι έχουμε έρθει για τους τρεις βαθμούς».

Κι αφού ο Τόμας δήλωσε «… πολύ χαρούμενος με τον κόσμο που θα κάνει το ταξίδι από την Θεσσαλονίκη. Οι οπαδοί είναι πάντα δίπλα μας και τους ευχαριστώ πολύ για αυτό», κατέληξε μιλώντας για τα προσωπικά του επιτεύγματα στη φετινή σεζόν (4 γκολ κι ισάριθμες ασίστ): «Είναι κάτι που με χαροποιεί, είναι κάτι που δίνει βοήθεια στην ομάδα. Είμαι ‘’πεινασμένος’’, θέλω να σκοράρω περισσότερα, θέλω να δώσω περισσότερες ασίστ. Και σαν ομάδα, πάντα θέλουμε περισσότερα πράγματα, σε αυτή τη γραμμή πρέπει να συνεχίσουμε».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ