Παναθηναϊκός: «Πρασινίζει» ο Βίτορ Ουγκό

Έτοιμος να ολοκληρώσει την τρίτη «χειμερινή» μεταγραφή του είναι πλέον ο Παναθηναϊκός, μετά την απόκτηση του Δημήτρη Λημνιού με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026 και τον εξάμηνο δανεισμό του Σαμέτ Ακαϊντίν από τη Φενερμπαχτσέ (με οψιόν αγοράς), καθώς έφτασε σε προφορική συμφωνία με την Μπαΐα και τις «κεφαλές» του City Group στο οποίο ανήκει η βραζιλιάνικη ομάδα, για την απόκτηση του Βραζιλιάνου στόπερ, Βίτορ Ούγκο.

Ο 32χρονος αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός είναι ο παίκτης που είχε ξεχωρίσει εξαρχής ο Φατίμ Τερίμ για τον αντικαταστάτη του «λαβωμένου» Χόρντουρ Μάγκνουσον. Οι διαδικασίες «έτρεξαν» γρήγορα με το «τριφύλλι» να φτάνει σε συμφωνία με τον παίκτη (ο οποίος ήθελε να επιστρεψει στην Ευρώπη) και να τα βρίσκει και με την Μπαΐα για την παραχώρησή του.

Επί της ουσίας, αυτό που απομένει πλέον είναι ένα έγγραφο απ’ τη βραζιλιάνικη ομάδα, προκειμένου να «σφραγιστεί» και τυπικά το deal και να δοθεί το «πράσινο φως» στον Ούγκο να ταξιδέψει μέσα στα επόμενα 24ωρα στην Αθήνα για να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στον Παναθηναϊκό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ