Παναιτωλικός: Με πολλές απουσίες απέναντι στον Άρη

Χωρίς νέα προβλήματα ολοκλήρωσε ο Παναιτωλικός την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης απέναντι στον Άρη (Κυριακή 14/2, 15:00 – «Κλεάνθης Βικελίδης»), στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Τραϊανός Δέλλας ετοιμάζεται για τον αγώνα κόντρα στην ομάδα με την οποία ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα δίχως έξι παίκτες. Ο λόγος για τους τραυματίες Νικολάς Ματσόλα, Αριστοτέλη Καρασαλίδη, Γιώργο Λιάβα, Γιώργο Μανθάτη και Αντόνιο Γιάκολις, αλλά και τον Μανώλη Τζανακάκη ο οποίος κλήθηκε να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία. Αντίθετα στην αποστολή των «καναρινιών» συμμετέχει για πρώτη φορά ο νεοαποκτηθείς Ντελβίν Εντινγκά που έχει περάσει ξανά στο παρελθόν από την χώρα μας, την τριετία 2013-15 όντας παίκτης του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές στους οποίους μπορεί να υπολογίζει ο «Κολοσσός» για το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη: Κνετ, Μεντίνα, Βάντερσον, Αρσούρα, Ταχάρ, Μάζουρεκ, Ντάλσιο, Ντίας, Αριγίμπι, Ντουάρτε, Καρέλης, Μπαρμπόσα, Περέιρα, Μελίσσας, Βέργος, Μεντόσα, Τσότσαλιτς, Τσιγγάρας, Μαλής, Κωνσταντόπουλος, Σκόνδρας και Εντινγκά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ