«Πάμε για νίκη στη Σλοβακία»

Δύο λόγια μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Βοσνία πρόλαβε να πει ο Φερνάντο Σάντος αλλά ήταν γεμάτα ουσία, δίνοντας σύνθημα νίκης ενόψει Σλοβακίας την Τρίτη:«Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Στο δεύτερο μέρος πήραμε τον έλεγχο είχαμε την πρωτοβουλία των κινήσεων και οι αντίπαλοι δεν έφτασαν με αξιώσεις μπροστά από την εστία μας. Εμείς είχαμε κλασικές ευκαιρίες αλλά δε σκοράραμε και τώρα κοιτάμε μπροστά. Πάμε στην Σλοβακία και μόνος στόχος είναι η νίκη». Για την κατάσταση στον Όμιλο:  «Όταν έγινε η κλήρωση ξέραμε πως εμείς και η Βοσνία θα ήμασταν τα φαβορί. Ακόμα είναι νωρίς να πούμε κάτι, όμως ευελπιστώ πως εμείς θα είμαστε αυτοί που θα πάρουμε την πρόκριση».

Για το ρεκόρ του Καραγκούνη: «Είναι ιστορική στιγμή για τον Καραγκούνη και το άξιζε. Είχε δείξει το πάθος και την αγάπη του. Έχει την εμπειρία και παραμένει σημαντικός παίκτης. Όσον αφορά στην εικόνα μας, έχουμε κάποιες μεταπτώσεις και μέσω των αγώνων θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε. Σήμερα είχαμε τις ατυχίες με τις φάσεις, όμως είχαμε και τον τραυματισμό του Μαλεζά που μας άλλαξε τα πλάνα. Δεν μπορώ να πως πως έφταιξε κάτι συγκεκριμένο. Θέλαμε να βάλουμε το γκολ και δεν ήρθε. Για μένα είναι σημαντικό πως κάναμε αυτό που έπρεπε και πως δημιουργήσαμε. Θα έρθουν κάποια άλλη στιγμή τα γκολ. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Για το γεγονός πως η Εθνική «πονούσε» στη μεσαία γραμμή: «Είναι δικός σας σχολιασμός και άποψη. Δεν είναι ερώτηση αυτή».

Για την κούραση των παικτών στο τέλος του ματς: «Υπήρχε μία κόπωση σε κάποιους ποδοσφαιριστές. Θα μπορούσαμε να έχουμε φρεσκάρει το κέντρο, όμως ο τραυματισμός του Μαλεζά μας άλλαξε τα πλάνα. Αύριο και μεθαύριο θα δούμε πως είναι οι παίκτες και μάλλον θα φρεσκάρουμε το κέντρο».Πηγή:pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ