Όργιο φημών για τον Ζινεντίν Ζιντάν – Ανέλαβε την Παρί Σεν Ζερμέν;

Σαν βόμβα έπεσε η είδηση ότι ο Ζινεντίν Ζιντάν επιστρέφει στον πάγκο για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν. Ωστόσο, ο αθλητικός διευθυντής της γαλλικής ομάδας, Λεονάρντο, τόνισε πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει, όπως μετέδωσε ο filathlos.gr.

«Σεβόμαστε πολύ τον Ζινεντίν Ζιντάν για όσα έκανε ως παίκτης και προπονητής, αλλά μπορώ να σας πω ξεκάθαρα ότι δεν υπάρχει καμία επαφή και ότι δεν έγινε καμία συνάντηση μαζί του. Δεν θέλουμε να φύγει ο Ποτσετίνο. Δεν έχει ζητήσει ποτέ να φύγει και κανένας σύλλογος δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μας για αυτόν», ανέφερε χαρακτηριστικά στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Λεονάρντο.

Νωρίτερα, πάντως, ο Χαλίφα Μπιν Χαμάντ Αλ Θάνι, ο Εμίρης του Κατάρ που είχε επιβεβαιώσει τη μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι στη ομάδα της Ligue 1 το περασμένο καλοκαίρι, έβαλε «φωτιά» στα social media, λέγοντας ότι Παρί και Ζιντάν έχουν έρθει σε συμφωνία ενόψει καλοκαιριού και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς Παριζιάνων. Πλέον αναμένεται κάποια επίσημη διάψευση ή επιβεβαίωση της είδησης-βόμβα.

Η αποχώρηση από τον πάγκο της Ρεάλ

Στις 27 Μαΐου, οι Μαδριλένοι ανακοίνωσαν την απόφαση του Ζινεντίν Ζιντάν να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ. “Σεβόμαστε την απόφαση και εκτιμούμε τον επαγγελματισμό, την αφοσίωση και το πάθος του όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και ό,τι αντιπροσωπεύει η μορφή του για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ζιντάν είναι ένας από τους μεγαλύτερους μύθους της Ρεάλ και ο θρύλος του είναι πέρα από ό,τι υπήρξε ως προπονητής και ως παίκτης της ομάδας” αναφέρει η ανακοίνωση της Ρεάλ Μαδρίτης. Μάλιστα, ο ισπανικός σύλλογος τόνιζε ότι θα είναι πάντα το σπίτι του “Ζιζού”.

Ο Ζιντάν ανέλαβε για πρώτη φορά τους “μερένγκες” τον Ιανουάριο του 2016, αντικαθιστώντας τον Ράφα Μπενίτεθ, και παρέμεινε 2,5 χρόνια στον πάγκο των Μαδριλένων, οδηγώντας τους στο ανεπανάληπτο κατόρθωμα της κατάκτησης τριών διαδοχικών Champions League, ενώ πανηγύρισε επίσης ένα πρωτάθλημα Ισπανίας, δύο Σούπερ Καπ Ευρώπης και δύο Παγκόσμια Κύπελλα συλλόγων. Αποχώρησε στο τέλος της περιόδου 2017-18, αλλά επέστρεψε τον Μάρτιο του 2019 και πανηγύρισε άλλο ένα πρωτάθλημα στη La Liga πέρυσι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ