Οπαδοί της Τραμπζονσπόρ: Μηνύστε τον δημοσιογράφο για το σχόλιο κατά Μπακασέτα

Δεν έχει κοπάσει στην Τουρκία ο σάλος που προκλήθηκε από το σχόλιο του έμπειρου, κατά τα άλλα, δημοσιογράφου Κεμάλ Μπελγκίν κατά του Τάσου Μπακασέτα και της συντρόφου του μόλις λίγες μέρες μετά τον τραυματισμό του.

Όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα «Karadeniz» που εδρεύει στην Τραπεζούντα, οι οπαδοί της Τραμπζονσπόρ καλούν τη διοίκηση να επιληφθεί του θέματος και να προχωρήσει σε μήνυση κατά του δημοσιογράφου. Ταυτόχρονα καλούν το τηλεοπτικό δίκτυο που φιλοξενήθηκε ο Μπελγκίν, να προχωρήσει άμεσα στη λύση της συνεργασίας μαζί του.

«Η διοίκηση δεν πρέπει να «κοιμάται» σ’ αυτό το θέμα. Ας δώσει την απάντηση που πρέπει σ’ αυτόν αγενή χαρακτηρισμό για τον δημοσιογράφο», ανέφεραν οι οργανωμένοι οπαδοί της Τραμπζονσπόρ στα social media και κατέληξαν: «Ας υποβάλει μήνυση για τα ανήθικα λόγια του».

Να θυμίσουμε πως ο Τούρκος σχολιαστής «χρέωνε» στη σύντροφο του Τάσου Μπακασέτα τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με την Μπεσίκτας.

Συγκεκριμένα, ο σχολιαστής του ΑSpor, Κεμάλ Μπιλγκίν αναφερόταν σε ένα ταξίδι, το οποίο είχε κάνει ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας μαζί με τη σύντροφό του στην πόλη Ουζουνγκόλ που βρίσκεται περίπου 100 χιλιόμετρα νότια της Τραπεζούντας. Η ομάδα είχε ρεπό και ο παίκτης επισκέφτηκε την περιοχή που αποτελεί τουριστικό θέρετρο και απ’ ό,τι φαίνεται αυτό δεν άρεσε στον 75χρονο τηλεσχολιαστή που τα «έχωσε» στον παίκτη και τη σύντροφό του.

«Δεν ξέρω αν το θυμάστε ή το έχετε δει; Ήταν μία φωτογραφία που βγήκε Δευτέρα. Ο Μπακασέτας είχε πάει διακοπές με την κυρία του σε ένα μέρος έξω από την Τραπεζούντα. Έμεινε 24 ή 36 ώρες. Είπα στον Ομέρ Ουρουντούλ: “Ο Μπακασέτας θα τραυματιστεί το συντομότερο δυνατό”. Μου απάντησε: “Μην το λες” και του είπα: “Θα δούμε” και έγινε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπελγκίν και μετά έγινε χαμός.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ