Ολυμπιακός: Βολιδοσκοπεί τον επιθετικό της Γκενκ, Στέφεν Οντέι – ΒΙΝΤΕΟ

Για την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού του 22χρονου Νιγηριανού επιθετικού της Γκενκ Στέφεν Οντέι ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα που έχουν κάνει την εμφάνισή τους τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο.

Όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Η πρωταθλήτρια Βελγίου Γκενκ προσανατολίζεται να δώσει δανεικό τον ποδοσφαιριστή, από τη στιγμή που αυτός δεν κατάφερε να βρει θέση στο αρχικό σχήμα της ομάδας.

Ο Οντέι πήγε στη Γκενκ το περασμένο καλοκαίρι μετά από μια επιτυχημένη σεζόν με την ελβετική Ζυρίχη. Φέτος έκανε μόλις 7 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και 9 συνολικά, ενώ έχει σκοράρει 2 φορές, εκ των οποίων μία κόντρα στη Λίβερπουλ (1-4 στο Champions League).

Στο μεταξύ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται να εντάξει τον ποδοσφαιριστή στο δυναμικό του με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν και η συμφωνία δεν αποκλείεται να πραγματοποιηθεί μέχρι την τελευταία ημέρα των μεταγραφών».

Ο τρεις φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της Νιγηρίας ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον βελγικό σύλλογο μέχρι το 2024 όπως αναφέρει το filathlos.gr.Δείτε βίντεο από τη δράση του παίκτη:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ