Ολυμπιακός: «Νοσοκομείο» ενόψει Φενέρ

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την κρίσιμη εντός έδρας αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτε (2/1, 21:00), αφού ο Κεστούτις Κεμζούρα δεν είχε στη διάθεσή του στη σημερινή προπόνηση πέντε παίκτες.

Ο λόγος για τους Βασίλη Σπανούλη, Γιώργο Πρίντεζη, Νίκολα Μιλουτίνοφ, Μπράντον Πολ και Αντώνη Κόνιαρη.

Ο αρχηγός των ερυθρόλευκων έχει ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο και έκανε θεραπεία, όπως και ο «Πριντ» που έμεινε εκτός προγράμματος, λόγω ενοχλήσεων στον αριστερό τετρακέφαλο.

Από εκεί και πέρα, ο Σέρβος σέντερ της ομάδας του Πειραιά ταλαιπωρείται ακόμα από το πρόβλημα στο γόνατό του και για άλλη μία μέρα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και έκανε θεραπεία.

Ο Πολ, από την πλευρά του, ξεκίνησε την προπόνηση, αλλά δεν την ολοκλήρωσε, αφού αποχώρησε λίγο πριν το τέλος της, γιατί γύρισε το δεξί του πόδι.

Οι Πειραιώτες αναφέρουν πως σε πρώτη φάση ο τραυματισμός του δεν εμπνέει ανησυχία.

Τέλος, ο Κόνιαρης έχει φλεγμονή στο κάτω χείλος και βρίσκεται από το πρωί της Κυριακής στο νοσοκομείο, λαμβάνοντας ενδοφλέβια αντιβίωση.

Στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού υπάρχει, πάντως, σιγουριά ότι οι απουσίες είναι πρόσκαιρες και την ημέρα της αναμέτρησης θα είναι άπαντες παρόντες.

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ